Wat doen administratieve taken met duurzame inzetbaarheid? Luister naar podcast PO praat

ROTTERDAM - Belemmert de toenemende nadruk op administratieve taken de inzetbaarheid van leerkrachten? En wat hebben CS Lewis en het organiseren van een kerstmarkt te maken met duurzame inzetbaarheid? Luister naar een nieuwe aflevering van PO praat: de podcast waarin we de HR-wereld van het basisonderwijs verkennen.

In de tweede aflevering van PO praat gaat Brenda Steinmetz, regiocoördinator bij Vervangingsfonds/ Participatiefonds (VfPf), in gesprek met May Berben, beleidsadviseur HR bij QliQ. Met 12 scholen/kindcentra voor het primair onderwijs het grootste schoolbestuur in Helmond.

Luister mee!

PO praat - de podcast

PO praat is een podcast van Vervangingsfonds/ Particpatiefonds (VfPf). In PO praat gaan we in gesprek met schoolleiders, leerkrachten, bestuurders en HR-adviseurs uit het primair onderwijs om de sector te inspireren met waardevolle inzichten en praktische tips. Of je nu een ervaren onderwijsprofessional bent, net begint in het onderwijs of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er gaande is in 't veld, we nodigen je van harte uit om mee te luisteren!

 

Bron: VfPf - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws