Uw onderwijsdoelgroep daadwerkelijk bereiken?

Sinds de start van Onderwijsland.com in 2015 zijn wij het grootste volledig onafhankelijke platform voor het onderwijs. Ons platform is niet van een werving- en selectiebureau of een grote uitgever, maar is 100% onafhankelijk en dat zal ook altijd zo blijven.

Onderwijsland.com behoort tot de best bezochte nieuwswebsites voor het onderwijs in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van Onderwijsland.com t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit het onderwijs. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

Enkele kerncijfers:

  • Grootste 100% onafhankelijke platform in het onderwijs sinds 2015
  • Dagelijks up to date nieuws – 2x per week nieuwsbrief
  • Meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand
  • Meer dan 8.000 professionals in het onderwijs ontvangen 2x per week onze nieuwsbrief
  • Meer dan 6.000 nieuwsartikelen en artikelen in kennisbank
  • Meer dan 8.000 onderwijsprofessionals in onze LinkedIn-groep
  • Zeer tevreden partners (met aantoonbare resultaten)
  • Minimaal 80% van ons bestand bestaat uit decision makers uit het onderwijs
  • Unieke kans om zelf mee te praten

Onderwijsland.com brengt onderwijsprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reactie) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief verder te discussiëren.

Marketing gericht op het onderwijs

Ook voor bedrijven die zich juist richten op het onderwijs zijn wij sinds 2015 een belangrijke strategische partner. Wij bieden tal van mogelijkheden om te adverteren en uw doelgroep te bereiken. Dit kan doormiddel van een content partnership, campagne of bannering. Een overzicht van onze bestaande partners ziet u aan de rechterzijde van de website. Het gros van hen is al sinds de start van Onderwijsland.com bij ons en zeer tevreden over de exposure en de resultaten. Wij garanderen onze partners een nieuwsplatform voor het onderwijs op niveau: tenminste 80% van ons bestand is als decisionmaker actief in het onderwijs. We kunnen dit garanderen door iedere inschrijving voor de nieuwsbrief en het platform te controleren.

Meer weten over een mogelijke samenwerking of partnership? Neem contact met ons op om uw doelgroep binnen het onderwijs daadwerkelijk te bereiken!