Verander wel van werk, maar niet van baan (online kennissessie Jobcrafting)

Leerkrachten hebben relatief weinig mogelijkheden om hun tijd en taken naar eigen inzicht te organiseren. Ze zijn de baas in de klas, maar zeker niet over hun eigen agenda. Jammer, want onderzoek wijst uit dat dat juist meer autonomie geeft. En dat speelt een zeer belangrijke rol bij het ervaren van werkgeluk en bevlogen zijn.

Jobcrafting biedt hierin perspectief. Jobcraften, ook wel baanboetseren genoemd, leert je met andere ogen naar je werk te kijken en laat je ontdekken hoe je bepaalde onderdelen (taken, relaties, je eigen denken en de context) kunt aanpassen zodat ze beter aansluiten op je competenties en behoeften. Wilt u meer weten over Jobcrafting? Of bent u benieuwd wat jobcraften uw team kan opleveren? En welke rol u als leidinggevende hierin kunt spelen? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie Jobcrafting.

Voor wie

Deze bijeenkomst is geschikt voor bestuurders, HR-adviseurs en schoolleiders in het PO.

Datum & Tijd

7 november

10.30 - 11.30 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging. De knop ‘Het evenement bekijken’ brengt u direct bij de juiste Microsoft Teams-link om deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Wij verwelkomen u graag!

Klik hier voor meer info en aanmelden.

 

Bron: VfPf - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws