Rutger Vink en Thomas van Grinsven na Kinderjury terug in bestsellerlijst

UTRECHT - Het boek De Avonturen van Rutger, Thomas en Paco - De Tijdmachine van Rutger Vink en Thomas van Grinsven is terug in de Bestseller 60, een week nadat het boek de prijs van de Kinderjury 2023 had gewonnen in de categorie 6 tot en met 9 jaar. Het boek staat deze week op plek 50 in de lijst van bestverkochte boeken van Nederland.

Het boek was vorige week niet in de lijst te vinden, een week daarvoor nog op plek 45 in de lijst. Ook het eerste boek van de YouTubers, De Avonturen van Rutger, Thomas en Paco - De magische halsband, maakt deze week een herintrede in de lijst. Dat boek, dat de prijs van de Kinderjury 2022 won, staat deze week op plek 46.

De lijst wordt net als vorige week aangevoerd door het achtste en laatste deel in de populaire Zeven Zussen-reeks, het boek Atlas: Het verhaal van Pa Salt van Lucinda Riley en Harry Whittaker. Het boek Dat beloof ik van Roxane van Iperen is gestegen van plek 19 naar plek 2. De top 3 wordt gecompleteerd door Groeten uit Benidorm van Hendrik Groen, dat net als vorige week op plek 3 komt.

 

Bron: ANP

Laatste nieuws