Nieuwe spirituele school opent derde vestiging

DOESBURG - In Doesburg wordt de derde spirituele school van Nederland geopend. Vanaf 5 september kunnen leerlingen uit het basis- en het voortgezet onderwijs terecht op Fluoriet. Aldus De Gelderlander.

Fluoriet is een particuliere school, die werkt volgens de principes van Ik Ben Bewust Onderwijs (IBBO). Het IBBO is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. Het bewust aangaan van het levensproces geeft vrijheid, innerlijke kracht, vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde, warmte, inzicht, passie en vreugde, aldus de website van de school.
 
Leerlingen van vier tot en met achttien jaar kunnen onderwijs volgen op de spirituele school. De leerlingen volgen alle landelijke examens en schooltypen. Volgens de Onderwijsinspectie, die het onderwijstype onderzocht en erkend heeft, zijn de resultaten van de leerlingen en de kwaliteit van het onderwijs voldoende.
 
Er zijn inmiddels al twee IBBO-scholen in Geleen en in Meppel. Daarnaast is IBBO druk met de oprichting van 4 nieuwe scholen in onder andere Dordrecht en Nijmegen.
 
Bekijk hier de website van IBBO

Laatste nieuws