VO-raad zoekt 3 nieuwe bestuursleden

UTRECHT - De VO-raad is op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden. In het bestuur van de VO-raad bestaat een vacature en in de Ledenadviesraad zijn twee vacante plaatsen. Het bestuur van de VO-raad roept bestuurders in het voortgezet onderwijs namens de Voordrachtscommissie op om zich als gegadigde voor het lidmaatschap van het bestuur of van de Ledenadviesraad aan te melden. Dit meldt VO-raad.

Bestuursleden Romain Rijk, John Monsewije en Ron Bonekamp verdwijnen uit het bestuur. 

Aan de Algemene Ledenvergadering van 24 november a.s. zal een voorstel voor benoemingen voor bestuur en ledenadviesraad van de VO-raad worden voorgelegd. In het bestuur bestaat een vacature en in de Ledenadviesraad zijn twee vacante plaatsen.

Het bestuur van de VO-raad roept bestuurders in het vo namens de Voordrachtscommissie op om zich als gegadigde voor het lidmaatschap van het bestuur of van de Ledenadviesraad aan te melden.

Door het vertrek van Romain Rijk ontstaat een vacature in het bestuur voor een bestuurder van een school met meer dan 9000 leerlingen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de profielschets.

Door het vertrek van John Monsewije en Ron Bonekamp uit de Ledenadviesraad ontstaan twee vacatures:

  • een vacature in de categorie leden met meer dan 9000 leerlingen
  • een vacature in de categorie leden met 3500-9000 leerlingen

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar de profielschets.

Bestuurders die zich herkennen in het profiel en een actieve bijdrage willen leveren aan de belangenbehartiging op sectorniveau worden van harte uitgenodigd hun belangstelling kenbaar te maken door het sturen van een CV en korte motivatie aan de Voordrachtscommissie, vóór 5 september a.s, via: bestuur@vo-raad.nl

De VO-raad nodigt bestuurders die zich herkennen in het profiel en een actieve bijdrage willen leveren aan de belangenbehartiging uit om hun CV en een korte motivatie te sturen aan de Voordrachtscommissie. Dit kan tot 5 september aanstaande via bestuur@vo-raad.nl. 
 
Bron: VO-raad

Laatste nieuws