Tien dingen die je moet weten over het splinternieuwe Prowise Touchscreen Ten!

BUDEL - Het Prowise Touchscreen Ten is ons beste touchscreen ooit. Volledig in eigen beheer ontwikkeld, veilig en bomvol onderwijsfuncties. We zetten #10 dingen die je moet weten voor je op een rij.

#1 Onze beste schrijfervaring ooit

De volledige pen-op-papier-ervaring. Door display bonding, nanotextuur, ProWrite touchtechnlogie en onze ProNote-software garanderen we je de beste schrijfervaring ooit op een Prowise-scherm.

Ontdek hoe dat werkt

#2 Bewegend leren

De MOVE-camera krijg je gratis bij dit touchscreen. Hoe gaaf is het om educatieve games op het touchscreen te spelen zonder het fysiek aan te raken? Bewegend leren is gezond en verbetert het leerresultaat.

Alles over MOVE

#3 Leren op afstand

De microfoons (6 stuks) en geluidsboxen (2.1 Dolby Audio) zitten in het touchscreen verwerkt. Teams, Meet, Skype en Zoom staan voorgeïnstalleerd op het scherm en zijn direct inzetbaar met de MOVE-camera, zonder pc-module.

#4 Bomvol onderwijs

Een whiteboard- en annotatiepakket, veel educatieve apps en onze onderwijskundige software Prowise Presenter. Dit touchscreen ademt onderwijs, mede dankzij het besturingssysteem Prowise Central. Alle functies zijn op ieder scherm kosteloos inzetbaar en worden dagelijks al door honderdduizenden leerkrachten en leerlingen met plezier gebruikt. Er is nooit sprake van een leercurve omdat je op elk Prowise touchscreen met dezelfde interface werkt.

Alle onderwijsvoordelen

#5 USB-C

Door de USB-C-poorten, eentje handig geposteerd aan de voorzijde van het scherm, heb je slechts één kabel nodig voor touch, stroom, geluid en video vanuit je device. USB-C kan zelfs je volledige docking station vervangen.

#6 Screen Control

Nieuw: beheer al jouw touchscreens vijf jaar lang gratis via onze veilige online portal.

Met Prowise Screen Control kun je al je touchscreens vanaf een centrale locatie aansturen. Met een druk op de knop installeer je apps, push je updates of verander je de achtergrondafbeelding van alle schermen in je school of stichting.

Prowise Screen Control is speciaal ontwikkeld voor onze touchscreens.

Alles over Screen Control

#7 Jouw privacy staat centraal

Dit touchscreen is volledig door onze eigen collega’s ontwikkeld en getest door een team professionele hackers. Daarom profiteer jij elke dag van onze hoge privacy- en securityvoorwaarden. Prowise is bijvoorbeeld ISO 27001, Privacy Verified en ontvangt binnenkort het Duitse BSI-certificaat. Deze hoogstaande onafhankelijke certificeringen bevestigen de veiligheid van het Prowise Touchscreen Ten.

Privacy by Prowise

#8 Jouw eigen boom

Voor Prowise staat de toekomst van kinderen centraal. Voor elk Prowise Touchscreen Ten op jouw school planten wij één boom.

#9 Klaar voor topprestaties

Het eerste touchscreen in de onderwijsmarkt dat draait op Android 9 en een nieuwe, krachtige CPU. Hierdoor is het scherm 250% krachtiger en sneller dan zijn voorganger.

#10 Vertrouwde prijsstelling

Een hoogwaardig high-end touchscreen tegen de bekende Prowise-prijsstelling. Geen verborgen kosten. We houden je touchscreens bovendien minstens vijf jaar lang up-to-date via gratis software-updates en je ontvangt vijf jaar lang volledige garantie.

Bekijk de prijzen

‘Een dikke tien’

Ons nieuwe touchscreen verdient wat ons betreft ‘een dikke tien’. Internationale experts zijn het daarmee eens. Het Prowise Touchscreen Ten is al in de race voor twee prestigieuze internationale prijzen: een Bett Award en de iF Design Award.

Uiteraard stellen we het touchscreen met veel plezier aan je voor. We geven graag een demo op je school en nemen het scherm dan uiteraard mee. Een online demo (vanuit onze Prowise-studio) kan natuurlijk ook.

 

Bron: Prowise - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws