Vacature Leerkracht uniek onderwijs

VLEUTEN - Voor onze democratische school Lumiar, onderdeel van ons integraal kindcentrum  te Utrecht, zoeken wij een leerkracht, bij ons coaches genoemd, die zich geheel kunnen vinden in het gedachtegoed van democratisch onderwijs.

Functietitel

Leerkracht uniek onderwijs 

Plaatsingsdatum

22-09-2020

Sluitingsdatum

22-10-2020

Met ingang van

1-11-2020

Soort vacature

Parttime

FTE

16 uur

Omschrijving

Voor onze democratische school Lumiar, onderdeel van ons integraal kindcentrum  te Utrecht, zoeken wij een leerkracht, bij ons coaches genoemd, die zich geheel kunnen vinden in het gedachtegoed van democratisch onderwijs.
 
Onze democratische school streeft er naar datgene te vinden wat elk individueel  kind inspireert om te leren. Vanuit daar maken wij samen onderwijs én creëren wij ook kinderopvang; onderwijs en opvang persoonlijk en op maat dus. De kinderen  leren in het echt, wij creëren hiervoor de ruimte en begeleiden onze kinderen. Persoonlijke en kindgerichte aandacht staat voorop. Aandacht zorgt voor kunnen zijn wie je bent. Voor wie je wilt zijn. Het laat je potenties ontwikkelen. Wij geven eigentijdse opvang en vernieuwend onderwijs.
 
Lumiar is gevestigd in Leidsche Rijn, Utrecht. De kinderen komen uit de hele regio. Voor meer informatie verwijs ik je  naar onze website: https://lumiar.nl/

Heb je een volledige onderwijsbevoegdheid voor primair onderwijs? Sta je open voor het werken op een particuliere school met deze unieke visie? Past 18 uur (maandag en donderdag) per week werken goed in jouw agenda? Reageer dan door je motivatiebrief en cv te sturen naar info@lumiar.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Olga de Gooyer 06 41627363
 
NB; voorkeur voor leerkrachten met ervaring binnen Jenaplanonderwijs, Vrije School of Montessori.

Over Lumiar

Naam school

Lumiar

Adres

Componistenlaan 8, 3451SX Vleuten

Type onderwijs

Particulier

Sector

Basisonderwijs

Contactpersoon

Mevr. Olga Gooijer

Omschrijving

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

SOLLICITEREN

 

Bron: MeesterBaan - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws