MeesterBaan en Opleiding.nl lanceren 2.000+ onderwijsscursussen en -opleidingen

ROTTERDAM - MeesterBaan lanceert in samenwerking met Opleiding.nl ruim 2.000 online relevante onderwijscursussen en -opleidingen. Door de coronacrisis neemt de vraag naar digitale cursussen en de behoefte om vanuit huis te studeren sterk toe. Het aanbod biedt professionals in het onderwijs extra steun in hun persoonlijke ontwikkeling. MeesterBaan is het vacatureplatform voor onderwijs en Opleiding.nl is een initiatief van de grootste werkgerelateerde opleiders van Nederland dat hiermee het zoeken en boeken van een cursus of opleiding voor de professional heel eenvoudig heeft gemaakt.

“Bijna de helft van alle Nederlanders vindt het moeilijk om de juiste opleiding of training te vinden. Ze vinden het aanbod van de talrijke opleidingsinstituten lastig met elkaar te vergelijken.”, aldus Yvonne Goeseije van Opleiding.nl. Die complexiteit is nu eindelijk opgelost. De beste en grootste opleiders van Nederland hebben met Opleiding.nl het zoeken en boeken van een opleiding of training voor de bezoeker heel eenvoudig gemaakt. “Op Opleiding.nl vind en boek je via een compleet en makkelijk overzicht van alle kwaliteitsopleidingen, in ieder vakgebied en op elk niveau, heel snel precies de opleiding of training die je zoekt.”

MeesterBaan wil de bezoekers naast het uitgebreide aanbod aan tijdelijke en vaste vacatures meer aanbieden. “Om onze bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn, is er samen met het team van Opleiding.nl hard gewerkt aan het samenstellen van een groot aanbod aan opleidingen en cursussen voor het onderwijs. Zowel onderwijsprofessionals in alle sectoren en mensen die zich oriënteren op een baan in het onderwijs kunnen zich op het speciaal hiervoor ontwikkelde platform aanmelden”, aldus Danny Smulders van MeesterBaan.

Om de stijgende vraag naar online educatie te ondersteunen, kunnen onderwijsprofessionals zich nu aanmelden op het platform en exclusief via MeesterBaan een speciale korting op alle opleidingen en cursussen ontvangen. Smulders: “Wij dragen graag bij aan de continue verbetering van het onderwijs met als doel om studenten, ondersteunend personeel, docenten, managers en geïnteresseerden die in het onderwijs willen gaan werken groeikansen te bieden die hun verdere ontwikkeling stimuleren.”

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar: www.meesterbaan.nl/cursussen

 

Bron: Meesterbaan - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws