Vacature: Groepsleerkracht

UTRECHT - Maandag® is op zoek naar een enthousiaste Groepsleerkracht! Staat de leerling bij jou op één en vind je het leuk om in verschillende keukens te kijken? Lees dan verder!

Groepsleerkracht bij Maandag® dat ben je omdat je de leerling centraal zet. Het gaat immers om kwalitatief goed onderwijs voor ieder kind! Herkenbaar? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We bieden je graag de mogelijkheid om binnen de regio Utrecht op verschillende scholen te werken. Zo kan je bijvoorbeeld aan de slag in het primair- en speciaal onderwijs en volgend schooljaar switchen naar kleuters of juist de bovenbouw. Binnen Maandag® is er voor iedere Groepsleerkracht wat wils.

Het bovenstaande kenmerkt de Groepsleerkracht binnen Maandag®. Enthousiast om verschillende doelgroepen les te geven en bevlogen om verschillende lesmethodes en onderwijssystemen eigen te maken. Met als groot voordeel dat je als Groepsleerkracht in verschillende keukens kan kijken.

Ben je enthousiast geraakt? Mooi, dan kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

  • PABO opleiding afgerond of in afrondende fase;
  • Vanaf november/december beschikbaar;
  • Reisbereidheid van maximaal 60 minuten.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag via Maandag®, wij staan voor werkplezier op nummer 1! Volgens ons zijn er twee soorten mensen. Mensen die opzien tegen de maandag. En mensen die de maandag zien als een frisse start van de week. Een kans om iets nieuws te doen. Om het verschil te maken. Weer een stapje dichterbij werkgeluk! Ik vertel je graag meer over onze organisatie en voorwaarden.

Wat bieden wij?

  • Flexibele zekerheid in de vorm van een tijdelijke of vaste aanstelling;
  • Salaris en vakantiedagen op basis van de toepasselijke CAO;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

 

 
 
Bron: Maandag - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws