Zorgcoördinator VO & MBO

Zoek jij als zorgcoördinator naar een weg om nóg meer impact te maken binnen jouw school? De verkorte opleiding voor de Zorgcoördinator in het VO & MBO van SBO biedt jou die kans. Tijdens de lesdagen:

Definieer je jouw visie op passend- en inclusief onderwijs én leer je deze naadloos te implementeren binnen jouw school.

- Duik je in de wereld van handelings-, oplossings- en opbrengstgericht werken. Zo zorg je voor een transformatieve aanpak binnen de leerlingondersteuning.

Positioneer je jezelf als zorgcoördinator volgens het beroepskader, zodat je met gezag en vertrouwen handelt binnen de dynamische schoolomgeving.

- Ontdek je de kunst van het coördineren van ondersteuningsprocessen binnen de school, om zo een vloeiende en effectieve zorgstructuur te waarborgen.

Met een perfecte balans tussen praktijk en theorie stelt deze opleiding jou in staat om de geleerde kennis direct toe te passen. Onder begeleiding van deskundige docenten ga je aan de slag, met volop ruimte voor interactie en ervaringsuitwisseling. Wacht niet langer! Schrijf je in en til jouw rol als zorgcoördinator naar het volgende niveau.

 

Bron: SBO - partner Onderwijsland.com