Gegarandeerde printoplossing binnen Prowise GO!

BUDEL - De Prowise GO-Connect box is een state-of-the-art stukje techniek dat volledig door onszelf is ontwikkeld en zorgt voor 3 unieke voordelen: printen vanaf ieder device, ondersteuning op afstand en netwerk-monitoring.

Printen vanaf ieder device

De GO-connect box bevat een printserver en zo kun je vanaf ieder device in de school printen. Inclusief geavanceerde opties zoals dubbelzijdig en geniet. Uiteraard is het mogelijk meerdere printers in te stellen / toe te voegen. Dit geldt ook voor printers zonder built-in cloud printing. Losse (dure) printservers zijn hiermee verleden tijd.

Ondersteuning op afstand

Met behulp van de GO-connect box kunnen we alle systemen, devices en applicaties binnen de GO-infrastructuur vanuit ons kantoor in Budel beheren. Zo kunnen we snel en efficiënt ondersteunen op afstand en hoeven we praktisch nooit bij je op locatie te komen.

Netwerk-monitoring

De GO-connect box geeft ons als Prowise de mogelijkheid om het IT-netwerk binnen jouw school/scholen zorgvuldig te monitoren. De status van jouw school wordt op een touchscreen op het Customer Service-kantoor continu in de gaten gehouden. Zo kunnen we een onverhoopte calamiteit vaak oplossen voordat jij het in de gaten hebt.

De GO-connect box voldoet zoals je van ons gewend bent aan de hoogste privacy & security-standaarden. De combinatie van deze mogelijkheden en het feit dat de oplossing volledig door onszelf is ontwikkeld, is uniek in de markt.

Leer meer over Prowise GO

 

Bron: Prowise - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws