Platform Onderwijs & Facilitair

wanneer? 24 april 2018 10:00
waar? Hart van Holland, Nijkerk
kosten? Gratis (bij voorregistratie)

NIJKERK - Op 24 en 25 april 2018 vindt in Nijkerk het nieuwe vakevenement Platform Onderwijs & Facilitair (kortweg POF) plaats. Eén plek waar facilitaire oplossingen worden geboden, die volledig zijn afgestemd op de behoeftes van onderwijsinstellingen.

 

Perfecte matchmaking tussen facility én onderwijs

POF 2018 is de enige vakbeurs die zich specifiek richt op de facilitaire kant van het onderwijs. Han van Egdom, één van de initiatiefnemers: “Er zijn verschillende grote vakbeurzen die zich richten op het facilitaire segment en een NOT die zich richt op de onderwijsmarkt. Wat wij vooral nog misten, was een unieke combinatie van die twee werelden. Met specifieke innovaties en ontwikkelingen waar iedere onderwijsinstelling – van PO tot WO – van kan profiteren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met de POF een perfecte matchmaking gaan bieden tussen facility management en het onderwijs.

 

Bekijk de exposantenlijst

 

Interactief kennisprogramma
Kennisoverdracht is een belangrijk onderdeel van de POF. In sessies van 40 minuten worden bezoekers door deskundigen bijgepraat over de volgende 8 deelgebieden: Huisvesting, Catering, Inrichting, Schoonmaak, Schoolomgeving, ICT & Multimedia, Dienstverlening en Veiligheid & Beveiliging. De kennissessies zijn vrij toegankelijk.

 

Bekijk het kennisprogramma

 

Registreren voor gratis bezoek

 

Entree is gratis bij voorregistratie (aan de deur betaalt u €50 p.p.).

 

Registreer uw gratis bezoek >>Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?