Masterclass: Leiders met een missie

wanneer? 9 december 2022 10:00
waar? Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht
kosten? € 995,-

Haal het beste uit uw team en uzelf voor het gedroomde succes of doel! In een dag wordt u als  schoolleider of bestuurder meegenomen in de wereld van de Special Forces en leert u hoe zij het leiderschap vormgeven door gebruik te maken van elkaars kracht en goed samen te werken. En dat gaat heel anders dan u in eerste instantie zou denken!

 

Wat is de kracht van de Special Forces?

In een militaire setting is het normaal dat leiders en volgers samen het leiderschap vormgeven. Een militaire organisatie is zo plat als mogelijk en zo hiërarchisch als noodzakelijk. Special Forces werken in gemengde teams waarin rangen en standen nauwelijks relevant zijn als het gaat om taakstelling en operationele inzet. Iedereen werkt samen en er wordt optimaal gebruik gemaakt van de diverse specialismen in de groep.

 

Welke offers zijn zij bereid te brengen voor succes? Hoe gaan zij om met tegenslagen? Lukt het hen om verder te gaan waar anderen stoppen? En weten zij door middel van zelfreflectie en wilskracht het succes naar eigen hand te zetten?

 

Wat leert u tijdens deze masterclass?

Tijdens de masterclass ‘Leiders met een missie’ krijgt u inzicht wat uw schoolorganisatie en leiderschap kan leren van de Special Forces. Tevens gaat u een hele andere kant van uzelf ontdekken. U wordt meegenomen op ‘missie’ om het beste uit uzelf, uw team en uw school te halen. U leert uw eigen potentie (en dat van de organisatie) volledige te benutten, u gaat ontdekken dat er veel meer in u zit dan u ooit voor mogelijk hebt gehouden en weet de vertaalslag te maken naar uw school waarmee u écht kunt bouwen aan uw gedroomde successen!

 

Bekijk meer informatie over de Masterclass: Leiders met een missie

 

 

Bron: Dyade Academy - partner Onderwijsland.comPoll
Een vierdaagse schoolweek zou voor scholen mogelijk moeten zijn
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?