Onderzoek toont aan dat grote interactieve displays essentieel zijn voor het ecosysteem in de klas

HOUTEN - SMART Technologies een toonaangevend leverancier van onderwijs- en samenwerkingsgerichte oplossingen, publiceert de resultaten van een internationaal onderzoek onder leerkrachten, bestuurders en IT-professionals in het onderwijs, waaruit bleek dat grote interactieve displays essentieel zijn in het moderne klaslokaal.

In samenwerking en overleg met marktleiders en onderzoekers op het gebied van IT en onderwijs, stelde SMART Technologies de best practices en de impact van technologie op actieve leerprogramma's vast. In het daarmee samenhangende onderzoek, waarvan de resultaten vandaag worden gepubliceerd, werden meer dan 400 leerkrachten, technologiespecialisten, bestuurders en IT-professionals ondervraagd.

SMART-onderzoekers verzamelden gegevens van meer dan 26 landen. De respondenten werden in vier groepen verdeeld op basis van hun gebruik van mobiele apparaten (tablets en telefoons) en grote interactieve displays (interactieve whiteboards, displays en projectors):

▪ Intensief gebruik van beide technologieën (29% van de respondenten). Meestal dagelijks/tijdens de meeste lessen

▪ Matig gebruik van beide technologieën (26%). Meestal wekelijks of minder vaak

▪ Intensief gebruik van mobiele apparaten en matig gebruik van interactieve displays (21%)

▪ Intensief gebruik van interactieve displays en matig gebruik van mobiele apparaten (24%).

Wil je het volledige onderzoek lezen? klik dan op op onderstaande link: http://go.smarttech.com/interactive-large-displays-research-report

Laatste nieuws