Morgen Onderwijsevent Privacy & Security

AMSTERDAM - Klaar voor de nieuwe privacywetgeving?

Vraag je je wel eens af of jouw school- en leerlinggegevens veilig zijn? Laat je informeren over relevante regelgeving op het gebied van privacy op ons Onderwijsevent.

Vanaf mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Weet jij wat je te wachten staat? En wat doet jouw ICT-dienstverlener met gegevens van jouw school? En Google? We vertellen je graag hoe Cloudwise en Google hiermee omgaan en bij wie nu welke verantwoordelijkheid ligt. En hoe ga je dit vervolgens aanpakken en communiceren richting je medewerkers? Het is ook een goed moment om je andere vragen te stellen en met elkaar en Cloudwise in gesprek te gaan.

Gastspreker: Jeroen de Wit
Jeroen werkt als Manager Cyber Defense bij KPMG Advisory. Hij adviseert over de impact van de privacywetgeving, hoe je je kunt voorbereiden en welke maatregelen getroffen kunnen worden om te voldoen aan de vereisten.

Voor wie
Bestuurders en schoolleiders die willen weten wat de (mogelijke) gevolgen zijn van de veranderende wetgeving op het gebied van privacy en veiligheid.

Wanneer & waar
Het Onderwijsevent Privacy & Security vindt plaats op dinsdag 21 november 2017. Vanaf 11.45 uur ben je welkom voor de lunch. Het programma start om 12.30 uur. Om 15.30 uur sluiten we af met een borrel. Het event vindt plaats in het gebouw van Google Nederland in Amsterdam.

Bekijk het programma en meld je aan >>

Laatste nieuws