Waarom onderwijssoftware veel tijd en geld kost

WEERT - Onderwijssystemen zijn complex. Vaak zijn alleen specialisten in staat om effectief om te gaan met een brede waaier aan applicaties, die allemaal een eigen handleiding hebben. Dat kost formatiecapaciteit die dus niet kan worden ingezet voor het onderwijs zelf. Het koppelen van verschillende softwareprogramma’s is duur en ook technisch niet altijd haalbaar. Het gevolg: ontbrekende, onvindbare of onjuiste informatie.

Zo maakt Choop het verschil

Choop is in alle opzichten anders. Vergeet die gordiaanse knoop van onderwijsapplicaties die onderling slecht communiceren. Choop is een integraal systeem voor het veilig opslaan en toegankelijk maken van alle onderwijsinformatie. Van managementrapportage tot mentorapplicatie en van loopbaanoriëntatie tot werkstukapplicatie: altijd één informatiebron. Innovatief in ontwerp, eenvoudig in gebruik: die combinatie maakt Choop uniek.

Van informatie naar inzicht

Met Choop gaan gegevens nooit verloren en met onze analyses zorgen we voor inzicht. Dat biedt ongekende mogelijkheden, want Choop combineert kwalitatieve en kwantitatieve gegevens. Hoe gaat het in de klas? Wat is de individuele leerstrategie? In hoeverre zijn er afwijkende patronen die om proactief handelen vragen?

En zo heeft Choop iedere schooldag impact. Benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn? Check Choop.

Laatste nieuws