Nieuw gratis oefenplatform helpt examenleerlingen met leerachterstand

Sinds gisteren kunnen eindexamenleerlingen zich voorbereiden op de eindexamens met behulp van het gratis oefenplatform Examenbuddy. Op dit platform kunnen leerlingen oude examens oefenen of examenopgaven filteren op onderwerp. Examenbuddy is een initiatief van OnlineSlagen om examenleerlingen extra te ondersteunen in coronatijd. 

Ondanks de door het afstandsonderwijs toegenomen leerachterstanden, heeft het ministerie van Onderwijs besloten dat de eindexamens dit jaar doorgaan. Een belangrijk onderdeel van de examenvoorbereidingen is het maken van oude examens. Het gratis platform Examenbuddy maakt dit onderdeel toegankelijk voor alle leerlingen.

Op Examenbuddy staan alle examens van de afgelopen 10 jaar, voor alle vakken en niveaus. Examenleerlingen kunnen volledige examens of examenopgaven per onderwerp maken, altijd en overal. Naast een totaalcijfer kan de leerling ook inzicht krijgen in zijn voortgang per onderwerp. Zo weet de leerling wat goed gaat en waar hij nog extra aandacht aan moet besteden.

Bekijk de website van Examenbuddy hier.

 

Bron: OnlineSlagen

Laatste nieuws