Bezoek het OnderwijsMetICT-Event

Het OnderwijsMetICT-Event is jouw online schakel naar Kennis, Netwerk & Aanbod. Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 februari 2021 vindt het 100% online OnderwijsMetICT-Event plaats, voor PO/VO/SO/MBO. Meld je aan en ontmoet collega’s, aanbieders en experts op het gebied van ‘onderwijs met ICT’ op een unieke, efficiënte en duurzame manier.

Hoe leuk is dat; struinen over een online beursvloer en in gesprek komen met nieuwe mensen en gelijkgestemden. Direct en Live contact; net echt maar dan vele malen efficiënter! Nu steeds meer evenementen worden afgelast is het tijd voor virtuele (online) events. Een online event is uniek, efficiënt en duurzaam. Hoog tijd dus voor het online OnderwijsMetICT-Event.

Bezoek CTOUCH en maak kans op een Fable robot
Ook CTOUCH is te vinden op de beursvloer en gaat graag een gesprek met je aan over de oplossingen die we kunnen bieden voor jouw klaslokaal. En dat is nog niet alles! Je kunt zelfs een fantastische Fable Robot winnen door simpelweg een vraag te beantwoorden die wij je stellen over de CTOUCH Riva, het touchscreen waarmee het leren nóg leuker wordt!

Meer weten? Check dan snel alle info en meld je aan!

Bekijk de video over het OnderwijsMetICT-event  

 

Bron: CTOUCH  - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws