Onderwijsorganisatie RVKO gebruikt handig dashboard per locatie met verschillende soorten data

ROTTERDAM - Als grote onderwijsorganisatie kan het een uitdaging zijn om alle nodige en nuttige managementinformatie te verzamelen en in kaart te brengen. Met 20 peuterspeelzalen en 66 basisscholen in Rotterdam en omstreken liep de Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs (RVKO) hier tegenaan.

Alle data verzameld op één plek

Nu wordt er dankzij Forque met handige en actuele dashboards gewerkt waarin alle data inzichtelijk wordt gemaakt. Voor elke locatie heeft elke leidinggevende een eigen gepersonaliseerd dashboard, zodat iedereen de juiste informatie tot zijn of haar beschikking heeft. Hierin wordt ook data uit externe bronnen zoals ParnasSys of openbare gegevens van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) gekoppeld. Zo kan de organisatie met de diverse locaties beter worden aangestuurd vanuit het management.

Meer gemak en meer actualiteit

Door alle data te combineren in één overzicht kunnen de medewerkers hun werk nu makkelijker en sneller doen. Sturen op verouderde data is verleden tijd, want de cijfers en informatie in de dashboards worden dagelijks bijgewerkt. Hierdoor ervaart RVKO meer actualiteit, uniformiteit en duidelijkheid over waar informatie te vinden is.

Meer weten? Lees verder

 

Bron: Forque - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws