Van trends naar realiteit in het hoger onderwijs (gratis whitepaper)

EINDHOVEN - Bijna 300.000 kilometer per seconde. Dat is de snelheid van het licht. En het tempo waarin de wereld verandert. Globalisering, internationalisering, digitalisering en personalisering zijn serieuze trends die elk aspect van onze samenleving transformeren. Ook het hoger onderwijs. De studenten van nu? Dat zijn de professionals van morgen. Om ze klaar te stomen voor de banen van de toekomst, vormen onderwijsinstellingen (en misschien jij dus ook!), de belangrijkste schakel.

En, *BAM*, ineens was daar Covid-19. Dat zorgde ervoor dat onderwijsinstellingen in de hoogste versnelling de toekomst moesten omarmen. Zeker de digitale trends hebben door het coronavirus in sneltreinvaart hun plekje in het curriculum gevonden. Van gamification en hybride leren tot virtual classrooms: de status trend mag er inmiddels wel af, want het wordt de realiteit. Mark our words.

Ben jij klaar voor onze stoomcursus over het hoger onderwijs van de toekomst?
Als onderwijsinstelling - en als docent - sta je er in de jungle van blended learning, persoonlijk leren, serious gaming, badges, innovatielabs en onderwijs op afstand natuurlijk niet alleen voor. Ons aandeel in jouw pad naar het hoger onderwijs van de toekomst? We praten je in onze praktische whitepaper ‘De toekomst van het hoger onderwijs’ helemaal bij. Je leest wat je te wachten staat qua veranderingen en waar je aan moet denken als je head first in een nieuwe trend duikt. #bringiton!

Naar de gratis whitepaper

 

 

Bron: CTOUCH - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws