Vacature Groepsleerkracht groep 5 (tweetalig)

AMSTERDAM - Op de Visserschool geven we minimaal 30% en maximaal 50% van de tijd les in het Engels. De overige lessen vinden plaats in het Nederlands. Daarmee zijn wij de enige basisschool in Amsterdam die deze vorm van tweetalig onderwijs verzorgt. Dit doen wij inmiddels al 5 jaar, sinds 2014! 

Functietitel

Groepsleerkracht groep 5 

Plaatsingsdatum

22-09-2020

Sluitingsdatum

21-11-2020

Met ingang van

01-01-2021

Soort vacature

parttime/fulltime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

FTE

0,8

Omschrijving

Ben jij een ambitieuze én ervaren groepsleerkracht, die vanaf 1 janauri as. vier dagen in de week (di-vr) op zoek is naar een nieuwe tweetalige uitdaging in Amsterdam? Dan ligt er een kans voor jou op de Visserschool, een tweetalige basisschool in Amsterdam West omdat onze huidge collega van groep 5 gaat emigreren.  Aan de hand van uitgewerkte onderwijsplannen verzorg jij het onderwijs aan de 23 kanjers van groep 5. Je geeft in de ochtenden vooral in het Nederlands les én in de middagen gecombineerd in het Engels en Nederlands. Je wordt hierbij geholpen door diverse vakleerkrachten: Engels, muziek, beeldende vorming en gymnastiek. Je aantstelling loopt in principe tot aan de zomervakantie. Aangezien we een groeischool zijn, zijn er - bij gebleken geschiktheid - volop kansen voor jou om na de zomervakantie bij ons te blijven werken. 

De vacature is op de Visserschool, de eerste tweetalige basisschool in Amsterdam West. De Visserschool is gehuisvest in een prachtig pand aan het Columbusplein in de Baarsjes. De school telt nu zo'n 280 leerlingen en is groeiende door de sterke opmars van tweetalig onderwijs in de stad. De Visserschool is een wereldschool in Amsterdam met meer dan 40 nationaliteiten. Wij geven minimaal 30% van onze lessen in het Engels. Hierbij leren onze leerlingen veel over andere talen, culturen en landen.
Kijk gauw op www.devisserschool.nl

Functie-eisen

Naast je PABO diploma, is ervaring in midden/bovenbouw een must. We werken in de ochtend methodisch en de middagen thematisch. Hiernaast is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Ervaring met IPC is een pré!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal

L10

Arbeidsvoorwaarden

Volgens Nederlandse CAO-PO (kijk op https://www.amosonderwijs.nl/werken-bij-amos/)

Over Visserschool

Naam school

Visserschool

Adres

Columbusplein 34, 1057VB Amsterdam

Denominatie

Oecumenisch

Type onderwijs

Regulier, Internationale school

Sector

Basisonderwijs

Contactpersoon

Dhr. Michiel Bootz

Website

http://www.devisserschool.nl

Omschrijving

Op de Visserschool geven we minimaal 30% en maximaal 50% van de tijd les in het Engels. De overige lessen vinden plaats in het Nederlands. Daarmee zijn wij de enige basisschool in Amsterdam die deze vorm van tweetalig onderwijs verzorgt. Dit doen wij inmiddels al 5 jaar, sinds 2014! 

Sollicitatie informatie

Ben je geinteresseerd, kijk op onze website of bel 020-618 04 81.  Wil je graag kennis komen maken? Schrijf naar Hans Niehot (Hans.Niehot@amosonderwijs.nl)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Bron: MeesterBaan - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws