Vacature: Docent Scheikunde

DEVENTER - Ben jij in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak scheikunde? Of ben je een ervaren tweedegrader? Wellicht heb je een tweedegraads bevoegdheid en ben je gevorderd met de eerstegraadsopleiding. Heb je ervaring in de bovenbouw van het havo en vwo? Reageer dan op deze vacature! Het betreft een aantrekkelijke en dynamische baan in de bovenbouw havo en vwo op een ambitieuze school.

Naam school

Etty Hillesum Lyceum

Adres

Laan van Borgele 60, 7415DJ Deventer

Type onderwijs

Regulier

Sector

Voortgezet onderwijs

Contactpersoon

Zie omschrijving

Website

http://www.carmel.nl/vacatures

Omschrijving

Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

Vacature

Functietitel

Docent scheikunde, 1e graads 

Plaatsingsdatum

22-09-2020

Sluitingsdatum

29-10-2020

Met ingang van

01-01-2021

Referentienummer

4023

Soort vacature

Parttime

Dienstverband

Tijdelijk

FTE

0,5 - 0,6

Omschrijving

Ben jij in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak scheikunde? Of ben je een ervaren tweedegrader? Wellicht heb je een tweedegraads bevoegdheid en ben je gevorderd met de eerstegraadsopleiding. Heb je ervaring in de bovenbouw van het havo en vwo? Reageer dan op deze vacature! Het betreft een aantrekkelijke en dynamische baan in de bovenbouw havo en vwo op een ambitieuze school.

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen scheikunde in de bovenbouw van het havo en vwo.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads of tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak scheikunde. Je hebt ervaring in het lesgeven aan examenklassen havo en vwo. Je bent een goed pedagoog, verstaat de kunst om leerstof goed te didactiseren en de leerlingen te motiveren. Je streeft ernaar met je leerlingen tot goede resultaten te komen. Je hebt oog voor de mens achter iedere leerling en ziet kansen om burgerschapsvorming in brede zin in je vak te integreren.
Je hebt een reflectieve instelling, ziet de waarde van feedback en je bent gesteld op goede relaties met leerlingen en collega's. Je kunt goed samenwerken, bent gericht op leren en ICT-vaardig.

Jouw werkplek
Het Vlier huisvest de bovenbouw van het havo en vwo en is een school waar veel aandacht is voor kwaliteit, sfeer en open communicatie. De school kent een uitstekend en hoogopgeleid docentencorps: vrijwel iedereen is eerstegraads bevoegd. Het vakkenaanbod is groot en keuzetijd voor leerlingen (7 lesuren per week) neemt een belangrijke plaats in in de werkweek van leerlingen.
Ongeveer 90 docenten geven onderwijs aan ongeveer 1.460 leerlingen in de leeftijd van 14-19 jaar. Het onderwijs wordt ondersteund door betrokken OOP'ers. De vakgroep scheikunde bestaat uit 6 docenten en twee ervaren praktijkinstructeurs. De vakgroep beschikt over goed ingerichte vaklokalen.
Het Vlier is een leuke en mooie school met hoge ambities en prima resultaten. De medewerkerstevredenheid is groot, evenals de mate van collegialiteit. Het ziekteverzuim en het verloop zijn laag. Docenten surveilleren niet in de pauzes.
Leerlingen en docenten ervaren Het Vlier als een zeer veilige school. Door overleg met docenten en leerlingen proberen we de school steeds verder te verbeteren, zonder mee te gaan met de waan van de dag.
Wij bereiden onze leerlingen goed voor op een studie aan een hogeschool of universiteit. Naast de reguliere lessen organiseert Het Vlier allerlei activiteiten op wetenschappelijk, cultureel en sportief gebied. Er is een mooi programma internationalisering dat bestaat uit uitwisselingen, kunst- en taalreizen.

Het Vlier maakt deel uit van het Etty Hillesum Lyceum, een algemeen bijzondere onderwijsinstelling met de materiele kenmerken van openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ongeveer 5.000 leerlingen en 450 medewerkers. Het EHL bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen verantwoordelijk zijn voor het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs. Elk van de scholen heeft een eigen docentencorps en een eigen schoolleiding.

Ons aanbod
Het gaat om een tijdelijke, parttime van 0,5,-0,6 fte tot einde schooljaar 20-21. Ingangsdatum: 1 januari 2021. 
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) of een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). Als je in alle leerjaren van de bovenbouw hebt lesgegeven volgt promotie naar LD. Heb je een LD-functie? Dan nemen we deze over. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een prima pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.
Iedere nieuwe collega kan rekenen op een vakcoach (voor vakinhoudelijke vragen) en een docent-coach (voor pedagogisch-didactische coaching naar behoefte). 
Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid en een groot netwerk.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevr. G. ten Brinke
Functie: directeur Het Vlier
Telefoon: 0570 - 504 620 of 06 - 13 66 53 89
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 27 oktober, waarbij we uiteraard rekening houden met de richtlijnen van het RIVM.
Uiterlijk maandagmiddag 26 oktober hoor je of je voor een gesprek wordt uitgenodigd. De sollicitatiecommissie bestaat uit twee leden van de vakgroep scheikunde en twee leden van de schoolleiding.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 25 oktober 2020. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen

1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal

LB, LC of LD

Arbeidsvoorwaarden

Schaal LB, LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

SOLLICITEREN

 

Bron: MeesterBaan - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws