Vacature: Docent Geschiedenis

ALMELO - Ben jij docent met lesgevende ervaring en een eerstegraads bevoegdheid (of studerend hiervoor) voor het vak geschiedenis? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je met ingang van het nieuwe jaar bij ons aan de slag.

Naam school

Pius X College

Adres

Postbus 411, 7600AK Almelo

Type onderwijs

Regulier

Sector

Voortgezet onderwijs

Contactpersoon

Zie omschrijving

Website

http://www.carmel.nl/vacatures

Omschrijving

Meer informatie over het Pius X College vind je op: piusx.nl.

Pius X College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Functietitel

Docent geschiedenis, eerstegraads 

Plaatsingsdatum

23-09-2020

Sluitingsdatum

29-10-2020

Met ingang van

01-01-2021

Referentienummer

4019

Soort vacature

Parttime

Dienstverband

Tijdelijk met uitzicht op vast

FTE

0,4 - 0,6

Omschrijving

Ben jij docent met lesgevende ervaring en een eerstegraads bevoegdheid (of studerend hiervoor) voor het vak geschiedenis? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht kun je met ingang van het nieuwe jaar bij ons aan de slag.

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent geschiedenis ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan leerlingen in voornamelijk de bovenbouw van het havo/vwo.

Jouw profiel
Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid voor het vak geschiedenis, bent studerend hiervoor of bereid deze studie te gaan volgen.

Jouw werkplek
Je werkt in een enthousiast team, dat hard werkt aan de onderwijskwaliteit en affiniteit heeft met de doelgroep. Het team is constant op zoek naar verbeteringen en stelt daarbij de leerling centraal. Dit team staat bovendien open voor veranderingen en onderwijsvernieuwingen. Met behulp van ICT-rijk onderwijs werken we aan gepersonaliseerd leren.

Pius X College, locatie Aalderinkshoek is een havo/vwo-school die voor een transitie staat naar een modern, goed geoutilleerd gebouw. Het is een dynamische school met veel mogelijkheden, zowel voor de leerlingen als voor het personeel. Binnen de school heerst een goede sfeer. Onze slogan is "Het gaat om jou!" Met plezier naar school gaan zorgt ervoor dat er ruimte is om te leren. Het welbevinden van elke leerling staat daarom bij ons hoog in het vaandel.

Pius X College is een rooms-katholieke brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. De school telt circa 1.400 leerlingen en 170 medewerkers en heeft twee locaties in Almelo en één in Rijssen. De locatie Aalderinkshoek telt circa 490 leerlingen en 55 medewerkers.

Ons aanbod
Het betreft 0,4 - 0,6 fte tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 januari 2021 of zo snel mogelijk daarna. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige baan (LC). Indien je nog niet de beschikking hebt over een 1e graads bevoegdheid wordt je ingeschaald in LB.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Pius X College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?


Neem uitsluitend voor meer informatie contact op met:
Contactpersoon: Mark Wagt
Functie: plv. locatiedirecteur
Telefoon: 0546 - 540 808 / 06 - 43 02 55 04
E-mail: m.wagt@piusx.nl

Let op: Sollicitaties die op dit mailadres binnenkomen, worden niet meegenomen in de procedure. Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton op de website.


Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)
 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

 

SOLLICITEREN

 

Bron: MeesterBaan - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws