Prowise uit Budel wint aanbesteding van 2500 digiborden in Kopenhagen

KOPENHAGEN / BUDEL - Prowise en haar Deense partner AVDAN hebben de levering van digitale schoolborden aan alle onderwijsinstellingen in de Deense stad Kopenhagen gewonnen. De overeenkomst heeft betrekking op de levering, installatie en implementatie van ongeveer 2500 Prowise Touchscreens.

Alle scholen en kinderopvangcentra in Kopenhagen stappen over op digitale schoolborden uit Budel. De komende twee jaar worden in de Deense hoofdstad alle ouderwetse projectors vervangen door Prowise Touchscreens, inclusief iPro liftsysteem en pc-module. In totaal gaat het om ongeveer 2500 klaslokalen op 70 scholen en 600 kinderopvangcentra/naschoolse instellingen.

Prowise-service

Vanaf 14 oktober jongstleden is begonnen met de levering en installatie van de eerste Prowise Touchscreens op scholen in Kopenhagen. De raamovereenkomst bestaat in eerste instantie uit een commitment van twee jaar. Bij tevredenheid wordt de samenwerking uitgebreid met nog eens twee jaar. De opdracht behelst niet alleen de levering en installatie van schermen, liften en interne pc’s, maar ook de gratis Presenter-software en de bekende Prowise-service en -ondersteuning.

AVDAN

AVDAN is voorzien van de hoogste Prowise partner-certificering en is in Kopenhagen verantwoordelijk voor de oplevering van het project. Het Deense bedrijf verzorgt de installatie, implementatie, training en service. Uiteraard blijft Prowise volledig en nauw betrokken bij de aanbesteding. Mooi detail: in en rondom Kopenhagen bevinden zich duizenden Presenter-gebruikers. Dit is de educatieve onderwijssoftware die Prowise gratis aanbiedt aan leerkrachten en leerlingen.

 

Bron: Prowise - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws