Vacature: Leerkracht middenbouw

AMSTERDAM - Het is tijd voor de volgende stap naar zelfstandigheid: de middenbouw! Zet jij als leerkracht graag net dat stapje extra om de kinderen te begeleiden in deze uitdagende fase? Lees dan snel verder!

De kinderen gaan een nieuwe fase in; ze krijgen meer leerstof en verdieping aangeboden. Het wordt serieuzer en er is minder tijd om te spelen. De overstap naar abstracter rekenen zonder materialen wordt gemaakt en de tafels worden aangeleerd. De kinderen leren lezen; eerst woorden, later ook zinnen en begrijpend lezen. Ze leren schrijven; eerst letters en later ook woorden. Belangrijk hierbij is dan ook de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek. In deze fase zijn de kinderen meer gericht op de buitenwereld en worden ze een stuk zelfstandiger. Op sociaal emotioneel gebied gebeurt er ook heel veel; ze leren conflicten oplossen, samenwerken en verplaatsen in- en rekening houden met een ander. Daarnaast is het geheugen nu volkomen ontwikkeld. Kortom; een uitdagende fase!

Een goede leerkracht is hierin onmisbaar! Kinderen hebben begeleiding nodig om alles te leren en zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Maandag® Amsterdam werkt samen met verschillende scholen uit de regio Amsterdam/Almere/Haarlem/Amstelveen/Naarden/Bussum die op zoek zijn naar een leerkracht voor de middenbouw ter vervanging van zwangerschapsverlof, (langdurige) ziekte of voor het opvullen van structurele gaten in het rooster. Als leerkracht middenbouw bij Maandag® kun je op deze manier een kijkje nemen in verschillende keukens. Hierbij kijken we uiteraard naar jouw persoonlijke wensen en interesses. Op deze manier krijg je als leerkracht middenbouw de kans om te ontdekken wat echt bij je past en veel ervaring op te doen. Ook kunnen we gericht op zoek gaan naar een opdracht als je wel al precies weet wat je wilt.

Lijkt het jou leuk om als leerkracht middenbouw verschillende opdrachten te vervullen variërend van een paar maanden tot een heel schooljaar? Ben jij de redder in nood voor middenbouw klassen? Dan kom ik graag met je in contact!

Functie eisen

·       Je bent in het bezit van een PABO diploma óf zal deze binnenkort in ontvangst nemen;

·       Je bent flexibel en kunt je goed aanpassen in een nieuwe omgeving; 

·       Je beschikt over een goede dosis lef en energie en staat stevig in je schoenen;

·       Je bent beschikbaar voor minimaal 0,4 fte.

Ook zeker niet onbelangrijk; wat bieden wij jou? Als leerkracht via Maandag® krijg je een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je gemaakte reiskosten? Daar hoef je je natuurlijk geen zorgen om te maken; die dekken we gewoon! Je krijg €0,19 per gemaakte kilometer. Uiteraard biedt Maandag® ook vakantiegeld en een pensioenregeling. Om je te kunnen blijven ontwikkelen als (onderwijs) professional kun je verschillende trainingen en cursussen volgen vanuit de Maandag® Academy en online. Je wordt begeleid door jouw accountmanager bij alles rondom sollicitaties en opdrachten. Met jouw recruiter bel je, mail je en app je, dit is jouw vaste aanspreekpunt wanneer het gaat om jouw wensen, opdracht en alles wat je verder bezighoudt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot vakinhoudelijke coaching door onze gecertificeerde onderwijscoach wanneer dit nodig wordt geacht. Je ontvangt een digitaal magazine en uitnodigingen tot leuke events vanuit Club Maandag® waar je andere (onderwijs) professionals kunt ontmoeten.

Pas jij binnen bovenstaand profiel en ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Neem dan contact met mij op via 0630256528 of mail je CV naar winnie.grootveld@maandag.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Over het bedrijf

Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf. Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

 
 
Bron: Maandag - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws