Waarom stichting Wijzers in onderwijs koos voor Prowise GO

BUDEL - De Limburgse stichting Wijzers in onderwijs werkt sinds 2019 met Prowise GO. Jan-Thijs Koppen, overkoepelend ict’er, vertelt waarom de keuze viel op onze online leeromgeving. ‘Het allerbelangrijkste beslispunt in de keuze voor Prowise GO was dat de stichting het hele technische ict-verhaal uit handen wilden geven.’

Wijzers in onderwijs bestaat sinds 25 april 2018. De nieuwe Limburgse stichting is voortgekomen uit een fusie van de Stichting Katholiek Onderwijs Echt Maasbracht e.o. en de Stichting Katholiek Onderwijs Maasdal. Het gaat om elf scholen rondom Echt, Maasbracht, Wessem, Thorn, Beegden en Heel. Gezamenlijk zijn de basisscholen goed voor ongeveer 2000 leerlingen.

Keuze voor Prowise

Na het fusietraject was de nieuwe stichting toe aan verandering op ict-gebied. Van twee verschillende netwerkleveranciers wilde men naar een single point of contact voor ict-beheer en een onderwijskundige totaaloplossing. De nieuwe stichting keek zorgvuldig naar haar wensen en hield verschillende ict-leveranciers tegen het licht. “De ervaringen uit het verleden met Prowise (digiborden, klantcontact, levering, service, garantie en reparaties) gaven een goede basis. Onze contactpersoon Marcel van Gils heeft in meerdere gesprekken en presentaties de mogelijkheden van de GO-omgeving laten zien. Ons gevoel was: het kan niet fout gaan als je met zo’n partij en zo’n product in zee gaat”, vertelt Jan-Thijs Koppen.

Download de complete testimonial

Leer meer over Prowise GO

 

Bron: Prowise - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws