Wentzo Wireless geselecteerd als SIVON WaaS partner

21-05 06:01 | bron: Onderwijsland

GARDEREN - Wentzo Wireless is door inkoopcoöperatie SIVON geselecteerd voor het leveren van hoogwaardige WiFi as a Service (WaaS) diensten. Leden van de coöperatie - schoolbesturen uit het primair en voortgezet onderwijs - kunnen voortaan zonder ingewikkelde en tijdrovende aanbestedingstrajecten een kwalitatieve WiFi dienstverlening afnemen tegen zeer gunstige condities.

Groeiende coöperatie

Coöperatie Samen Innoveren/Inkopen/ICT voor Onderwijs Nederland (SIVON) is een groeiende coöperatie van schoolbesturen in het primair en voortgezet onderwijs. Met bijna 100 aangesloten schoolbesturen en nauwe samenwerkingen met Kennisnet, SURF en de PO en VO raad vervult zij een belangrijke rol voor de onderwijssector. Om voor haar leden een kwalitatieve WiFi dienst beschikbaar te stellen, organiseerde de coöperatie een Europese openbare aanbesteding. Hierin werden inschrijvers gevraagd een basis WiFi dienst en een plus WiFi dienst aan te bieden. Uit de 26 inschrijvingen zijn de voorgestelde diensten van Wentzo Wireless dermate hoog gewaardeerd dat SIVON voor de komende jaren een raamovereenkomst met de WaaS specialist aangaat. 

Onderscheidende dienstverlening

Volgens de beoordelingscommissie kenmerkt de WaaS dienstverlening van Wentzo zich door een grote mate van flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Daarnaast onderscheidt Wentzo zich door hoge servicenormen gekoppeld aan concrete en waardevolle KPI’s. Martijn Wentzel, commercieel directeur van Wentzo: “Dankzij 20 jaar ervaring in zowel het primair als voortgezet onderwijs weten we goed welke behoeftes hier spelen. Het Wentzo team heeft een passende dienstverlening opgesteld die onderwijsinstellingen volledig ontzorgd”. Eerder werd Wentzo al door SURFnet geselecteerd als SURFwireless Innovation Partner. Daarmee is Wentzo zowel in het primair, voortgezet én hoger onderwijs erkend als een betrouwbare WiFi as a Service specialist.

Marktleider

Wentzo baseert haar WaaS dienst voor SIVON op hard- en software van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. “We beschikken over de hoogst mogelijke Aruba partnerstatus en in nauwe samenwerking met deze marktleider op het gebied van networking bieden we eindgebruikers de meest excellente WiFi ervaring”. Naast Wentzo is zowel voor de basis als plus dienstverlening ook een andere partij gecontracteerd. Op basis van een minicompetitie wordt per schoolbestuur de best passende dienstverlener geselecteerd. Meer informatie is te vinden op www.WiFi.nl en www.sivon.nl.

 

Bron: Wentzo

Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
27 jun Lerarentekort primair onderwijs zorgt voor afname seizoenswerkloosheid
27 jun Boeken Jochem Myjer en Tosca Menten favoriet bij Kinderjury
27 jun Elke dag gym voor meer leeropbrengsten en minder werkdruk
27 jun Drie redenen waarom adaptief leren de toekomst is
27 jun Onderwijsland.com: het grootste¬†v√≥lledig onafhankelijke platform voor het onderwijs
26 jun Duncan hoopt op muziekles op alle middelbare scholen
26 jun 'Twee onderzoekers universiteit Maastricht kwamen weg met fraude'
26 jun Studenten Groningen gaan alcoholmisbruik tegen
26 jun Steeds meer basisscholen bieden Frans of Duits aan
26 jun Leraren kunnen lerarenbeurs 2019-2020 aanvragen
26 jun Onderwijs- en kennisinstelling Aeres kiest voor Coachview
25 jun Tien gevallen van mazelen op Urk
25 jun Tips voor kinderdagverblijven en scholen met deze hitte
25 jun 26 leerlingen Calvijn College herkansen, 50 zijn er geslaagd
25 jun Loonkloof tussen mannelijke en vrouwelijke medewerkers Tilburg University
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?