Gjald wordt partner van Onderwijsland

GRONINGEN - Gjald, gevestigd in Leusden en Groningen is als bedrijfsvoeringpartner toegevoegd aan Onderwijsland. Het bedrijf is al jaren actief in de onderwijsbranche en is gespecialiseerd in het implementeren en optimaliseren van software en systemen rondom finance, payroll en HRM. Gjald verlaagt de overheadkosten door standaardisatie van werkprocessen en een optimale inzet van software en automatisering binnen de bedrijfsvoering. Dit draagt direct bij aan het succes van een onderwijsinstelling die meer met minder moet doen.  

Gjald is als partner van AFAS software gespecialiseerd in software implementaties die finance, payroll en HRM op een goede manier integreren. Werkprocessen kunnen hierdoor afdeling overstijgend worden ingericht, leidend tot hoge kwaliteit in werkprocessen waarbij handmatig werk, formulieren en papier worden vervangen door online samenwerken. Het effect op kostenverlaging en hogere arbeidsproductiviteit voor een onderwijsinstelling is groot. Concrete voorbeelden zijn de introductie van Employee self service (ESS), Management self service (MSS) en een volledig geautomatiseerde boekhouding en loonverwerking inclusief standaard rapportages. Ook biedt Gjald standaarden voor data- of procesintegraties met onderwijs specifieke applicaties.

Meer weten over Gjald neem dan een kijkje op www.gjald.nl of lees een van de vele klantblogs over onderwijs op https://www.gjald.nl/branches/onderwijs

Laatste nieuws