Prowise Presenter volledig gratis

BUDEL - In haar missie om digitaal onderwijs toegankelijk te maken voor iedereen zet Prowise B.V. een prachtige nieuwe stap. De onderwijssoftware Prowise Presenter, waarmee je eenvoudig interactieve lessen of presentaties samenstelt, is vanaf nu volledig gratis voor alle gebruikers. 

Prowise heeft alle unieke onderwijsmogelijkheden van Prowise Presenter voor iedereen volledig gratis toegankelijk gemaakt. Dit geldt voor niet betalende, betalende en nieuwe gebruikers. Iedereen kan vanaf heden alle functionaliteiten van de onderwijssoftware compleet kosteloos gebruiken. Hiermee zet het Budelse bedrijf haar ambitie om digitaal onderwijs voor iedereen wereldwijd toegankelijk te maken extra kracht bij. 

Nieuwe dimensie
“Het volledig gratis aanbieden van de complete Prowise Presenter-software voegt een nieuwe dimensie toe aan onze totaaloplossing voor het onderwijs”, geeft directeur Michael Ahrens aan. “Presenter draait uiteraard perfect op onze hardware-oplossingen zoals het Prowise Touchscreen, Chromebooks EduLine, All-in-One PC en EduBook 360. Bovendien speelt het voor leerkrachten (instructie) en leerlingen (samenwerkend leren en verwerking) een centrale rol in onze online leeromgeving Prowise GO. Dit maakt de interactieve Prowise-oplossing extra aantrekkelijk voor scholen.”

De verschillen
Voorheen maakte Prowise voor Presenter onderscheid tussen free-accounts en pro-accounts (€30 per persoon per jaar). Het verschil uitte zich in opslagmogelijkheden en toegang tot de Prowise Community, waar Prowise en docenten kant-en-klare lessen opslaan en delen. Daarnaast geeft een pro-account de beschikking over de Presenter touchtafel-tools: interactieve touch-applicaties die leerlingen op een spelende en actieve manier samen laten leren.

Prowise Presenter

Met Prowise Presenter maak je op een eenvoudige, snelle en interactieve manier lessen of presentaties. De slimme onderwijssoftware is 100 procent gratis voor iedereen. Presenter is gevuld met educatieve content en interactieve mogelijkheden voor leerkrachten (instructie), groepen (samenwerkend leren) en leerlingen (verwerking). Voor zowel het primair als voortgezet onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen, video’s, tools, touchtafel-tools en 3D-modellen, maar ook kant-en-klare leerlijnen, quizzen en mindmaps. 

Over Prowise

Prowise is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat investeert in innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van digitale leeroplossingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde touchscreens, tablets en gebruiksvriendelijke software maakt Prowise leren toegankelijker, effectiever en leuker. In 2017 won Prowise de gouden FD Gazellen Award (regio Zuid in de categorie grote bedrijven) als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het negen jaar jonge bedrijf uit Budel boekte een gemiddelde omzetstijging van 151 procent over de laatste drie jaar. Inmiddels maken meer dan 20.000 scholen, 300.000 leerkrachten en honderden bedrijven in meer dan zestien landen gebruik van de oplossingen van Prowise. 

Bron: Prowise - partner Onderwijsland.com

Laatste nieuws