Prowise lanceert nieuwe All-in-One PC

BUDEL - De nieuwe Prowise All-in-One-PC combineert het beste van twee werelden. Het is namelijk een computer en tablet in één. Deze alleskunner is ideaal voor iedere situatie in het klaslokaal. Geef instructie, zet leerlingen in groepjes aan het werk of laat iemand zelfstandig opdrachten uitvoeren.

Eigenlijk heb je met de naam ‘All-in-One’ de unieke waarde van dit Prowise-product in één oogopslag te pakken. Door het slimme formaat (21,5 inch) is het geschikt voor alle activiteiten die tijdens een schooldag voorbij komen. Van klassikale instructie door de leerkracht, tot het in groepjes samenwerken aan opdrachten. 

Verlengstuk leerkracht

Je transformeert de Prowise All-in-One PC namelijk in een handomdraai van computer naar tablet. Dit maakt het een ideaal verlengstuk voor de moderne leerkracht. Zet het device in de pc-modus en je geeft eenvoudig instructie, via bijvoorbeeld Presenter. Leg de All-in-One PC plat op tafel in de tablet-stand en je motiveert leerlingen om in groepjes samen te werken. Door de 10-punts multi-touch spelen ze bijvoorbeeld één van de vele touchtafel-tools uit Presenter. Wil je hem toch op één plek inzetten? Via de Vesa Mount plaats je de All-in-One PC eenvoudig op je bureau of aan de muur en stel je hem in de op voor jou perfecte hoogte. 

Features onderwijs

Door de sterk verbeterde batterij gaat de nieuwe All-in-One PC ook met intensief gebruik zes uur mee. Ook in andere features van dit product staat het onderwijs centraal. Zo heb je de beschikking over een microfoon en een twee megapixel camera voor het opnemen van filmpjes of online ‘bellen’ via een app als Skype. Gebruik je de camera niet? Dan schuif je de privacy-cover eroverheen. Zo kijkt niemand ongewenst mee.

Inloggen met NFC

Bij aankoop van een All-in-One PC ontvang je twee NFC-kaarten. Hiermee wordt inloggen een secondespel. Via een simpele beweging bevind je je direct tussen je bestanden en mappen in je Windows 10-omgeving. Wisselen tussen accounts verloopt via dezelfde laagdrempelige manier. 

Drie jaar garantie

Je kunt rekenen op drie jaar volledige garantie omdat de Prowise All-in-One PC is samengesteld uit de allerbeste materialen. De scherpe prijsstelling maakt het tot een ‘must have’ voor leerkrachten en leerlingen. Er zijn twee varianten beschikbaar: de Intel Pentium en Intel Core i5. 

Lees meer

Laatste nieuws