Prowise lanceert Prowise Touchscreen

BUDEL - Prowise lanceert met het splinternieuwe Prowise Touchscreen unieke onderwijsmogelijkheden voor een revolutionair lage prijs. Klaar voor alle uitdagingen die het klaslokaal nu én in de toekomst te bieden heeft.

Beste beeld- en geluidskwaliteit in het klaslokaal
Het 4K Ultra HD IPS Panel levert prachtige, heldere beelden en met een kijkhoek van 178° zijn teksten, afbeeldingen en video’s voor alle leerlingen in het lokaal perfect zichtbaar. Dankzij de ingebouwde speakers en subwoofer (Dolby Digital gecertificeerd) hoef je nooit te sleuren met externe luidsprekers.

Schrijf met twee tegelijk
Met de twee ergonomische pennen kunnen twee leerlingen gelijktijdig opdrachten op het Touchscreen uitvoeren. De pennen onthouden twee kleuren (voor- en achterkant) en zorgen voor een snelle en realistische schrijfervaring.

Interactie via microfoons
De vier in het Touchscreen verwerkte microfoons brengen een wereld aan mogelijkheden het klaslokaal binnen. Ze herkennen stemmen en personen tot acht meter afstand. Zo kunnen leerlingen bijvoorbeeld via Skype en vergelijkbare VoIP-pakketten op het Touchscreen met een externe expert communiceren.

Total cost of ownership
Het Prowise Touchscreen garandeert een ongeëvenaarde total cost of ownership:

  • Revolutionaire prijs
  • Laag energieverbruik (ENERGY STAR-gecertificeerd)
  • Volledige vijfjarige garantie, uit te breiden tot acht jaar garantie
  • Vijf jaar lang automatisch verzekerd van laatste updates via OTA

Prowise Central
De intuïtieve interface Prowise Central presenteert de mogelijkheden die je iedere schooldag nodig hebt. Denk hierbij aan ProNote (aantekeningen maken), Reflect (scherm delen), Presenter (onderwijssoftware) en een volledig geïntegreerde liftbediening om het scherm naar de voor jou ideale hoogte te brengen. Het Prowise iPro liftsysteem vult jouw lessen aan en maakt jouw Touchscreen nog innovatiever én voor iedereen toegankelijk.

Maak van je Touchscreen een computer
Een Prowise pc-module maakt van je Touchscreen een echte computer. Met de pc-module in het OPS slot geklikt, heb je namelijk direct de beschikking over Windows 10. Zonder dat je een externe laptop of computer via kabels aan hoeft te sluiten.

Lees meer over het Prowise Touchscreen

Laatste nieuws