Je eerste jaar als leraar (PO/VO/MBO)

ROTTERDAM - Een nieuw schooljaar, misschien doe je dit zelfs voor het eerst of ga je starten op een nieuwe school. In de periode tot de herfstvakantie krijg je al een aardig beeld van de klas, de collega’s en de routines en gebruiken op school. Er komt in die periode veel op je af.

De essenties

- Handvatten voor structuur in het lokaal, in de klas en in de lessen
- Het werken met routines en management in de klas
- Samen leren werken met collega’s en ouders
- Leren hoe je blijft reflecteren, verfijnen en doorgroeien

Is het fijne ‘frisse begingevoel’ al een beetje verdwenen? Zijn er toch routines in je klas geslopen die je liever weer kwijtraakt?

Tijd voor reset in je klas?  ……………….Wellicht had je het je toch anders voorgesteld of valt het je zelfs tegen.  Je hebt nog steeds de kans om bij te sturen. Todd Whitaker en zijn dochters schreven het boekje Je eerste jaar als leraar. En dat bevat heel veel tips, ook voor leraren die al langer bezig zijn en graag wat zouden willen veranderen. Of dat nu is in je regels, je structuur, je relatie met leerlingen, collega’s of ouders. Alles wat jouw meer plezier in je werk geeft.

Doelgroep(en)

leraren primair onderwijs en voortgezet onderwijs.

Doelen/ resultaat

In deze training zullen wij dieper ingaan op jouw vragen. Samen met andere (startende) professionals kijken we naar ons dagelijks handelen als leraar, en wat daar allemaal bij komt kijken. We richten ons op een goede voorbereiding en op kansen om het beste naar boven te halen bij je leerlingen, zodat dit schooljaar een fantastisch en succesvol jaar wordt in jouw groep! 

Ook de meer ervaren leerkrachten zijn van harte welkom bij deze training. Elk nieuw schooljaar of nieuwe klas biedt weer kansen tot ontwikkeling. In de training zullen wij daarom ook terugblikken en vooruitkijken op mogelijkheden die leiden tot (positieve) veranderingen in jouw dagelijks handelen als professional. Als leraar ben je nooit uitgeleerd!

In de training gebruiken we het boek ‘’Je eerste jaar als leraar’’. Een compact boek met tips en handvatten voor je eerste jaar. Het boek is geschikt voor leraren in het po, vo en mbo.

Dit  jaar wordt een top jaar!

Aanbevolen literatuur

cover je eerste jaar als leraar web 1

Je eerste jaar als leraar, Bazalt uitgeverij

Prijs

€345,00  (Incl. boek Je eerste jaar als leraar)

Plaats

Rotterdam

Tijd

09:00 t/m 15:30
 

Laatste nieuws