Vacature: Medior/Senior inkoopadviseur

ARNHEM - Pro Mereor uit Arnhem is hét kenniscentrum op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Onze inkoopadviseurs ondersteunen non-profitorganisaties op zowel tactisch als strategisch niveau vanuit economisch en juridisch perspectief. De moderne werkomgeving van Pro Mereor is informeel en wordt gekenmerkt door een flexibele instelling, enthousiasme en resultaatgerichte werkwijze. Pro Mereor is een succesvolle innovatieve onderneming. 

De functie

- Functie: Medior of senior inkoopadviseur

- Inzet: Fulltime (36-40 uren)

- Leidinggevende: Directeur

- Standplaats: Arnhem en thuis

- Werkgebied: Nederland

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor verdere professionalisering binnen het vakgebied inkoop en aanbesteden bij onze opdrachtgevers in de publieke sector. Je gaat inkoopprojecten begeleiden en biedt ondersteuning bij uiteenlopende (Europese) aanbestedingen. Als inkoopadviseur ben je op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het aanbestedingsrecht en ben je in staat om deze kennis op een transparante en pragmatische wijze te vertalen naar onze opdrachtgevers. Je werkt aan meerdere projecten tegelijk met een grote inhoudelijke diversiteit.  Ook treed je op als spreker tijdens workshops/trainingen/seminars en verzorg je regelmatig publicaties binnen jouw vakgebied.

Wat vragen wij?

- Kennisniveau: HBO/WO-opleiding met diploma

- Kennis van het aanbestedingsrecht

- Relevante werkervaring (minimaal vijf tot tien jaar) in de publieke sector

- Ervaring met acquisitie

- Ervaring in een adviesfunctie

- Goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)

- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

- Kennis en ervaring met aanbestedingen op het gebied van ICT is een pré

Pas jij bij ons?

Je bent een echte teamspeler en kunt goed schakelen tussen verschillende partijen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent sterk in plannen en organiseren. Je bent zelfstandig, professioneel, integer en representatief. En bovendien ben je commercieel ingesteld en gedreven in het verwerven van nieuwe klanten/projecten.

Wat krijg je hiervoor terug?

Je werkt in een enthousiast team van inkoopadviseurs en aanbestedingsjuristen. Korte lijnen, snel schakelen en actiegericht bezig zijn, zijn enkele woorden om de werksfeer bij Pro Mereor te omschrijven. Je krijgt ruimte om te ondernemen en werkt voor gerenommeerde klanten aan uitdagende opdrachten. 

Salaris

- Startsalaris is afhankelijk van je werkervaring en kennis

- Jaarsalaris maximaal € 70.000,00

Secundaire arbeidsvoorwaarden

- Auto van de zaak

- Individuele en collectieve omzetbonusregeling

- Acquisitie bonusregeling

- Marktconform pensioen

- Thuiswerkregeling

- Ruime mogelijkheden voor training en opleiding

- Extra vakantiedagen

Solliciteren
Je sollicitatie (cv + motivatie) kan je richten aan mevrouw Juliette Naphausen, info@pro-mereor.nl. Voor vragen en/of verdere informatie, kan je contact opnemen via 026 3701476 of kijk op www.pro-mereor.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Laatste nieuws