Partners

Onderwijsland behoort tot de best bezochte websites binnen de onderwijsbranche in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van Onderwijsland t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit het onderwijs. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

Onderwijsland brengt onderwijsprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reacties) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief verder te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan bedrijven of personen in de onderwijsbranche is er de mogelijkheid om in contact te komen met hun doelgroep. We hebben momenteel meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.


Contact
Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met Onderwijsland. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour: info@onderwijsland.com

Onderwijsland
Postbus 3317
4800 DH Breda
The Netherlands

 

 

Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?