Lid worden

Het Onderwijsland Team en haar leden (Fans) hebben de droom dat Onderwijsland bijdraagt aan een betere wisselwerking en kennisdeling tussen professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche. Op verzoek van diverse professionals en bestuurders uit het onderwijs is deze netwerk portal opgericht.

Wat leent zich beter, in een tijd als deze, waar werkdruk toeneemt, beurs en congresdeelname afnemen en men op zoek is naar steeds snellere informatievoorziening,dan een online netwerk en kennisportal.  

Onderwijsland is een besloten netwerk portal. Wij garanderen minimaal 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de leden als directielid, bestuurder, professional, vakgenoot, beslisser en/of beïnvloeder actief is binnen het onderwijs. Studenten, werving –en selectiebureaus etc. worden actief van het platform geweigerd. Onze deelnemersadministratie controleert dit. Wel zijn er voor partners mogelijkheden om op (kennisniveau) met de doelgroep in contact te komen.

EXCLUSIEF: Wanneer u een directiefunctie, managementfunctie of anderzijds een professional bent binnen het onderwijs kunt u zich gratis registreren voor het interactieve platform (achter login). Wij garanderen onze leden 80% eindgebruikers. Dat wil zeggen dat minimaal 80% van de deelnemers een directiefunctie, managementfunctie of professional is in het onderwijs. Bovendien ontvangt u 5x per maand het digitale Onderwijsland Magazine. Ideaal voor op de iPad of andere mobile devices.

Registreer u hier gratis.

 

Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?