Middenmanagement

waar?
kosten? €3.200,-
Iets voor jou?
  • Je staat al enkele jaren voor de klas en hebt of ambieert een coördinerende of leidinggevende taak/functie in het onderwijs.
  • Je wilt naast jouw groepsverantwoordelijkheid, een bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling, waarmee je de schakel bent tussen het werk in de klas en de directie.
  • Je zet in op vernieuwing binnen het onderwijs en draagt daarmee bij aan schoolontwikkeling.

De opleiding is opnieuw gepositioneerd en opgenomen onder de naam Teacher Leader. Na de accreditatie van onze schoolleidersopleidingen Basisbekwaam- en Vakbekwaam Schoolleider (SRPO, juni 2018) is nu ook de opleiding Middenmanagement herzien.

De opleiding Teacher Leader richt zicht op het ontwikkelen van een aantal inhoudelijke en beheersmatige aspecten van het onderwijskundig leiderschap. De opleiding is opgebouwd uit de modules Persoonlijk Leiderschap, Verandermanagement en Coachen en begeleiden van collega’s. Voor meer informatie raadpleeg de opleiding Teacher Leader.

srvo logo

Doelgroep

Je hebt een onderwijsbevoegdheid en minimaal 3 jaar ervaring als leerkracht. Het is van belang dat de keuze voor deze opleiding wordt ondersteund door de directie. Daarbij is het belangrijk dat je gefaciliteerd wordt om de opdrachten in de praktijk uit te kunnen voeren ter ondersteuning, verbetering en/of vernieuwing van het onderwijs en de organisatie.

 

Lees meer op de website van Avans+.

 

Bron: Avans+ - partner Onderwijsland.com



Poll
Het is prima dat basisscholen eigen coronatests inkopen
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?