Conferentie Collaborative Professionalism

wanneer? 24 mei 2019 10:00
waar? Nieuwegein
kosten? € 395,-

Het belang van samenwerken wordt binnen scholen breed erkend. Zonder samenwerking is het niet mogelijk om vernieuwing en verbetering voor elkaar te krijgen. Er is veel bewijs dat samenwerken zowel ten goede komt aan leerlingen als aan leraren. Tenminste: als we op een goede manier samenwerken. Niet alle vormen van samenwerken zijn even effectief of wenselijk. En hoe kun je succesvolle vormen van samenwerken vertalen en implementeren binnen je eigen context?

Op 24 mei 2019 organiseren Bazalt, HCO en RPCZ de conferentie:


Collaborative Professionalism
Van professioneel samenwerken naar samen werken aan professionaliteit
Met professor Andy Hargreaves
NBC, Nieuwegein

Prof. Andy Hargreaves heeft verschillende vormen van samenwerken van over de hele wereld onderzocht. Hij bracht in kaart welke principes een rol spelen bij effectief samenwerken. Binnenkort verschijnt zijn nieuwste boek Collaborative Professionalism in het Engels. (De Nederlandse vertaling door Bazalt volgt later.)

Professioneel en collectief
Prof. Andy Hargreaves bespreekt tijdens deze dag op basis van onderzoek in verschillende landen hoe samenwerken leidt tot verbetering van het onderwijs. Hij licht het verschil toe tussen professioneel samenwerken en samen werken aan professionaliteit.


Theorie én praktijk
De conferentie richt zich op het realiseren van 3 doelen:

  • Kennis en inspiratie op doen.
  • Hoe verder in jouw praktijk?
  • Ontmoeten van mensen en bronnen.

Voor wie
Dit congres is interessant voor iedereen die leiding geeft aan onderwijskundige processen, bijvoorbeeld interne begeleiders, coördinator, directeuren, leidinggevenden, bestuurders, bovenschools managers, leraren/docenten in het primair en voortgezet onderwijs, MBO en HBO.

Deelnemen
Je investering voor het deelnemen aan deze conferentie is 395,00 euro. Als je vóór 31 mei aanmeldt ontvang je de vroegboekkorting. Je betaalt dan 375,00. 
Wil je deelnemen met een groep van meer dan 10 personen? Neem dan contact met het congresteam over groepskorting, telefoon: 0118 480899, email:  

Meer informatie vind je in de congresbrochure of schrijf direct in

button congresbrochure hargraeves  button Direct inschrijven hargreaves


Poll
Het is prima dat basisscholen eigen coronatests inkopen
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?