Adverteren

Sinds de start van Onderwijsland.com in 2015 zijn wij het grootste volledig onafhankelijke platform voor het onderwijs. Ons platform is niet van een werving- en selectiebureau of een grote uitgever, maar is 100% onafhankelijk en dat zal ook altijd zo blijven.

Onderwijsland behoort tot de best bezochte websites van de onderwijsbranche in Nederland (en België). Het onderscheidend vermogen van Onderwijsland t.o.v. andere websites is dat het zich richt op directie & managementleden uit het onderwijs. Personen die binnen hun organisatie beslissingsbevoegd zijn of die binnen hun expertise of adviserende rol een belangrijke stempel drukken op de dagelijkse gang van zaken.

Enkele kerncijfers:

  • Grootste 100% onafhankelijke platform in het onderwijs sinds 2015
  • Dagelijks up to date nieuws – 2x per week nieuwsbrief
  • Meer dan 20.000 unieke bezoekers per maand
  • Meer dan 2.500 nieuwsartikelen en artikelen in kennisbank
  • Zeer tevreden partners (met aantoonbare resultaten)
  • Minimaal 80% van ons bestand bestaat uit decision makers uit het onderwijs

Onderwijsland brengt onderwijsprofessionals de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland en biedt hen daarbij de unieke kans om zelf mee te praten. Dit gebeurt via (reactie) op nieuwsartikelen, het plaatsen van eigen social media & statusupdates en een forum om actief verder te discussiëren.

Voor aanbieders van producten en/of diensten gericht aan bedrijven of personen in de onderwijsbranche is er de mogelijkheid om in contact te komen met hun doelgroep.

Meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij sturen u vervolgens de mogelijkheden retour.

Onderwijsland
Postbus 3317
4800 DH Breda
The Netherlands

info@onderwijsland.com

Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?