Congres Leren zichtbaar maken

wanneer? 7 november 2019 09:00
waar? Bussum
kosten?

Dit jaar verwelkomen we naast prof. John Hattie ook dr. Shirley Clarke als gastspreker op het Leren zichtbaar maken congres. Samen maken ze nog concreter hoe Leren zichtbaar maken eruit kan zien in de klas.  Hoe betrek je leerlingen, wat is goede feedback en wat is een zichtbaar lerende leraar?  Dat zijn vragen die worden beantwoord tijdens het congres.

 

PROF. JOHN HATTIE

Prof. John Hattie is sinds maart 2011 directeur van Melbourne Education Research Institute van de Universiteit van Melbourne. Hij is tevens bijzonder hoogleraar Onderwijs aan de Universiteit van Auckland en is de senior adviseur voor het Leren zichtbaar maken-programma voor scholen. Prof. John Hattie is internationaal één van de meest befaamde academici. Hij is zowel professor als voorzitter van de Educational Research Methodology aan de Universiteit van North Carolina. Door al zijn onderzoek en analyses weet hij wat het beste werkt in het leren van leerlingen. Prof. John Hattie adviseert regelmatig de overheden in Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten. Hij is auteur of coauteur van 17 boeken en meer dan 500 artikelen.

 

DR. SHIRLEY CLARKE

Dr. Shirley Clarke begon haar carrière als leraar primair onderwijs. Ze werkte 10 jaar bij de ‘Inner London Education Authority’. Daarna werkte ze 10 jaar als lector en onderzoeker aan het ‘Institute of Education, University of London’. Gedurende deze periode stuurde ze tal van onderzoeksprojecten aan, gericht op curriculum en beoordeling. Ze is tegenwoordig actief als onderzoeker, trainer, adviseur en auteur. Samen met prof. John Hattie schreef ze een boek over Feedback en op dit onderwerp zal ze tijdens het congres dieper ingaan.

 

Bent u geïnteresseerd in de uitkomsten van de onderzoeken die prof. John Hattie deed, én hoe die kunnen worden vertaald naar de praktijk? Dan is dit congres echt iets voor u. Uiteraard zijn er ook dit jaar sessies voor startende en meer ervaren Leren zichtbaar maken-deelnemers. U kiest zelf uw route.

 

Download de congresbrochure hier

 

Aanmelden.Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?