Growth Mindset Experience

wanneer? 4 september 2019 09:00
waar? NBC, Nieuwegein
kosten?

Op de Growth Mindset Experience maakt u kennis met de Mindsettheorie van psychologe prof. dr. Carol Dweck, zij ontwikkelde de theorie. Een unieke kans, want het is nog niet eerder gelukt om haar in Nederland te ontvangen.

 

Prof. dr. Carol Dweck vertelt over haar onderzoeken en conclusies. En over hoe u uw eigen mindset en die van anderen (kinderen, jongeren of volwassenen) kunt beïnvloeden.

 

James Nottingham, Challenging Learning, kent u misschien van de ‘Learning Pit’. Hij heeft al veel met prof. dr. Carol Dweck samengewerkt en heeft de mindsettheorie benut om leerlingen tot diep leren uit te dagen met de Leeruitdaging. In zijn presentatie maakt hij de mindsettheorie concreet. Hij stelt prof. dr. Carol Dweck de vragen die u helpen haar theorie nog beter te bevatten en te vertalen naar de praktijk.

 

Rocky Hehakaija en Mark Tuitertzijn de sportieve voorbeelden van het benutten van een growth mindset. Zij delen hun verhaal met u.

 

Dr. Sandra van Aalderen is senior onderzoeker en lector wetenschap en techniek in het onderwijs bij Saxion University of Applied Sciences. Binnenkort verschijnt haar boek bij uitgeverij Bazalt, over het beïnvloeden van leermentaliteit in het voorgezet onderwijs. 

 

Tot zover heeft u al volop de kans om uw eigen growth mindset te stimuleren.

 

In een aantal praktische sessies geven we u tips en voorbeelden hoe u ánderen kunt stimuleren om vanuit een growth mindset te denken, reageren en handelen.

We nodigen u van harte uit om dit mee te maken!

 

Hier kunt u zich aanmelden

 

Challenging Learning, Bazalt, HCO, RPCZ in samenwerking met Platform Mindset. 

 

Hier kunt u de brochure downloaden

 

Bekijk het programma hier.Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?