Keynote van Robert Marzano & Workshops rondom Marzano's Model voor Effectief Lesgeven

wanneer? 26 januari 2018 08:45
waar? NBC Congrescentrum - Nieuwegein
kosten? Je investering voor de conferentie op vrijdag bedraagt € 399,-

Marzano over de strategieën en het leraargedrag die cruciaal zijn voor effectief lesgeven. Onderzoek bewijst het! Maak je onderwijs effectiever, de opbrengsten hoger en leerlingen meer betrokken en actief.

 

Marzano live vanuit de Verenigde Staten

 

Marzano over de strategieën en het leraargedrag die cruciaal zijn voor effectief lesgeven. Onderzoek bewijst het! Marzano live vanuit de Verenigde Staten. Marzano geeft je de inzichten, het kader en tientallen strategieën voor hogere resultaten en betrokken, actieve leerlingen.

 

Op deze congresdag ontdek je wat werkt voor jou, welke keuzes je hebt om jouw onderwijs te verbeteren, hoe je daar systematisch aan kunt werken met concrete strategieën en gedrag. Met als vertrekpunt ‘wat werkt voor jou’, in je rol als directeur, als leidinggevende, als leraar/docent, als intern begeleider of coördinator.

 

Vandaar dat je een persoonlijk congresprogramma kunt samenstellen met sessies uit verschillende stromen. Je kunt op deze dag dus aan je eigen doelen werken.

 

De keynote van Robert Marzano vormt voor iedereen de basis. Vervolgens maken we deze theorie concreet en vertalen we deze tijdens de sessies in concrete strategieën en gedrag voor de praktijk. Op deze manier krijg je suggesties voor jouw plan van aanpak. Er zijn twee sessieronden. Je kunt sessies uit de volgende stromen kiezen:

 

 • Stroom 1 Model voor Effectief Lesgeven
  Maak kennis met de volgens Marzano cruciale aspecten van effectief lesgeven. We reiken concrete strategieën en gedrag aan om aan deze cruciale aspecten te werken. Je kunt voor de twee sessieronden kiezen uit een aantal aspecten van effectief lesgeven.
 • Stroom 2 Leiding geven aan het proces van leren met en van elkaar
  Educatief leiderschap; hoe geef je de kennis- en kwaliteitsontwikkeling vorm met behulp van het Model voor Effectief Lesgeven.
 • Stroom 3 Betrokkenheid!
  Leg de focus op het systematisch werken aan betrokkenheid van leerlingen. Een veel gekozen startpunt voor het werken met het Model voor Effectief Lesgeven. We onthullen de geheimen voor betrokken leerlingen en je krijgt strategieën om de betrokkenheid van alle leerlingen positief te beïnvloeden.
 • Stroom 4 Schoolcoach Betrokkenheid
  Verdieping op het gebied van coaching en reflectie van leraren in relatie tot betrokken leerlingen. Deze stroom is alleen te kiezen in combinatie met de masterclass op 25 januari. Deelname leidt op tot Schoolcoach Betrokkenheid, inclusief het certificaat daarvoor van Marzano Research. De stroom beslaat beide sessieronden.

 

Doelgroep: Dit congres is interessant voor directeuren, leidinggevenden, leraren/docenten, intern begeleiders en coördinatoren in het primair en voortgezet onderwijs, MBO en HBO.

 

Het onderzoek en de praktijkuitwerkingen gaan over 4 tot 18 jarigen. Overal waar je leerlingen leest, gaat het ook over studenten. En waar je leraren leest, bedoelen we ook docenten.

 

Meer informatie & inschrijven: http://www.marzano-congres.nl/Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?