Netwerksessie Onderwijs

wanneer? 13 november 2017 14:00
waar? AFAS Software, Philipsstraat 9, 3833 LC Leusden
kosten? Gratis

LEUSDEN - De wereld van het onderwijs staat nooit stil. Het woord 'digitaal' is niet meer weg te denken in deze tijd. Je hebt zomaar meerdere verschillende systemen waarmee je binnen één organisatie werkt. En deze systemen worden beheerd door de medewerkers. Ook AFAS is één van de bronsystemen waar een groot deel van de bedrijfsvoering in vastgelegd wordt. 

 

Tijdens deze netwerksessie willen wij je graag meenemen in de veranderende rol van je medewerkers als het gaat om het digitaliseren van de bedrijfsvoering. Wij krijgen namelijk steeds vaker de vraag hoe je nu het maximale uit de onderwijssoftware van AFAS haalt. Ben jij geïnteresseerd in hoe je bijvoorbeeld jouw HR, inkoop of finance processen optimaal kunt inrichten op basis van de best practices van meer dan 10.000 organisaties? Schrijf je dan in voor een netwerksessie en leer van inzichten, ervaringen en tips!

 

Na afloop is er nog voldoende tijd om bij te praten en te netwerken met onderwijsbestuurders, uiteraard onder het genot van een drankje en hapje. 

 

Programma:

14.00 uur - 14.30 uur: Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.30 uur - 15.00 uur: Centraal of decentraal: Meenemen van mijn organisatie
15.00 uur - 15.30 uur: Succesbeheer
15.30 uur - 16.00 uur: Jouw medewerker in de digitaliseerde wereld
16.00 uur - 17.00 uur: Afsluitende netwerkborrel met een hapje en drankje

 

Inschrijven?

 

Inschrijven doe je heel gemakkelijk door hier te klikken

 

Sprekers

 

 

 

Brigitte Visser

Directeur Bestuursbureau Stichting voor KPOA

Brigitte is een enthousiaste leidinggevende en tegelijkertijd ‘manusje-van-alles’. Hierdoor is ze bij veel domeinen betrokken, waaronder financiën, formatie, ICT, managementinformatiesystemen, tevredenheidsonderzoeken, inrichting en implementatie. Naast deze veelomvattende functie heeft ze een MBA opleiding voor onderwijsmanagers gevolgd. Een uitdagende opleiding met daarin een zoektocht naar de theoretische kennis en onderbouwing voor de verschillende beleidsterreinen. Ze neemt jullie mee met haar eigen verhaal om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de Software van AFAS 

 

Annemarie van den Berghe 

OMO – Coördinator Personeel en Salarissen

Tijdens de implementatie, en ook daarna is Annemarie een belangrijke kracht binnen OMO. Dagelijks heeft zij te maken met de impact van veranderende werkwijzen door de implementatie en ontwikkeling van een softwarepakket. Vanuit haar eigen ervaring kan ze samen met Hans alles vertellen over het eigen beheer binnen jouw organisatie. 

 

Hans van Dijk 

OMO – Ambtelijk Secretaris raad van bestuur

Binnen OMO is Hans vanuit zijn rol binnen de raad van bestuur nauw betrokken geweest bij de implementatie met AFAS Software. Op dit moment is hij nauw betrokken bij alle ontwikkelingen die het stafbureau doet in ondersteuning naar de scholen middels onze software. Vanuit zijn perspectief als bestuurder heeft Hans een waardevolle kijk op het implementeren binnen een onderwijsinstelling.

 

 

Robin Visscher, Dominique Koning, Sonya Schalk en Geurt Kleijer

Senior consultant, Accountmanager, Consultant, Projectleider bij AFAS

Met Robins motto “Op de wind van gisteren kan je niet zeilen” probeert ze alsmaar vooruit te kijken en zoveel mogelijk te automatiseren in onderwijswereld. Dominique is fan van het onderwijs en probeert iedere keer de uitdaging aan te gaan met haar klanten om nog slimmer en efficiënter de bedrijfsvoering vorm te geven. De ervaring die Sonya de afgelopen jaren als consultant in het onderwijs heeft opgedaan, zorgt ervoor dat je een goede sparringspartner hebt. In de rol van projectleider ziet Geurt zijn klanten soms worstelen met de verandering die een implementatie van een softwarepakket met zich meebrengt.

 Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?