Nationale Schoolleiders Top VO 2017

wanneer? 11 november 2017 10:00
waar? DeFabrique, Maarssen
kosten?

MAARSSEN - Op zaterdag 11 november 2017 vindt de Nationale Schoolleiders Top VO 2017 plaats in DeFabrique in Maarssen. Meld u nu alvast aan.

 

Op de derde Nationale Schoolleiders Top Voortgezet Onderwijs staat persoonlijk leiderschap centraal. Leiderschap dat u samen met uw team vormgeeft om de ambities die u heeft waar te maken. NST VO 2017 is de plek waar u, hierin geïnspireerd door collega-schoolleiders en leidinggevenden uit andere sectoren, de volgende stappen zet.

 

De NST VO 2017 is bedoeld voor alle (aankomende ) schoolleiders, team- en afdelingsleiders in het voortgezet onderwijs. De vorige twee edities werden door de deelnemers zeer goed beoordeeld met gemiddeld een 8,4.

 

De NST VO 2017 biedt een breed scala aan workshops en inspiratiesessies van, met en door schoolleiders gekoppeld aan het thema Persoonlijk leiderschap. Deel uw ambities en uitdagingen met collega-schoolleiders en experts en krijg vanuit andere sectoren inspiratie en concrete voorbeelden hoe u uw leiderschap verder kunt ontwikkelen. Wat heeft u nodig om, samen met uw team, de volgende stap voor uw school te realiseren?

 

Thema’s

Tijdens de NST VO 2017 worden drie thema's rondom persoonlijk leiderschap uitgediept:

  • Leiding geven aan verandering en veranderingsprocessen;
  • Visieontwikkeling in een veranderende wereld;
  • De lerende organisatie.

Klik hier voor meer informatie over de thema's.

 

Programma
Tijdens de plenaire aftrap staat de uitwisseling van best practices van collega-schoolleiders en leidinggevenden uit bedrijfsleven, cultuur en sport centraal. Ook gaan we in op de Schoolleidersagenda: hoe goed schoolleiderschap er in de toekomst uitziet en wat daar voor nodig is.

In het paradeprogramma kunt u deelnemen aan verschillende deelsessies. Wetenschappers, specialisten en collega-schoolleiders geven via expertmeetings en interactieve workshops nieuwe inzichten om u verder te brengen in uw dagelijks werk.

Parallel aan het paradeprogramma zijn er tafelsessies. Met collega-schoolleiders en NL2025 aanjagers uit cultuur, bedrijfsleven en sport gaat u in op het specifieke thema dat binnen uw school een uitdaging vormt. U wordt uitgedaagd om kansen te benoemen en tot oplossingen te komen waarmee u na de NST VO 2017 actief aan de slag kunt.

Op het centrale VO-plein ontmoet uw collega’s, vergroot u uw netwerk, nuttigt u een broodje of drinkt u een kop koffie met de partners van de Top.

U kunt tijdens de NST 2017 onder meer met volgende deelnemers in gesprek:


Dick Boer - CEO Ahold Delhaize, Bianca Tetteroo – RvB Achmea, Paul Rosenmöller - Voorzitter VO-raad en schoolleiders Flint van der Gronden – Maaslandcollege Oss, Jasmijn Kester – Vathorst College en Ronald Schaefer – Corlaer College.

 

Aankomend schoolleiders

U kunt vanuit uw school een aankomend schoolleider meenemen, voor wie u denkt dat de Top een belangrijke stap in zijn of haar ontwikkeling kan zijn, u kunt hem/ haar hier aanmelden. Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?