ONDERWIJSBEURS ZUID 2016

wanneer? 30 september 2016 09:00
waar? Beursgebouw Eindhoven
kosten? Gratis

ER IS VOOR IEDEREEN EEN STUDIE

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober staat het Beursgebouw in Eindhoven volledig in het teken van Onderwijsbeurs Zuid. Jij en duizenden andere jongeren doen tijdens hét studiekeuze-evenement inspiratie op voor de toekomst.

Op Onderwijsbeurs Zuid vind je ruim 100 (onderwijs)instellingen uit binnen en buitenland die je kunnen helpen bij het vinden van de juiste studie.

OPLEIDINGEN VAN ALLE NIVEAUS

Onderwijsbeurs Zuid biedt een groot overzicht van opleidingen op zowel mbo, hbo als wo niveau. Naast de vele scholen en opleidingen zijn er ook (leerwerk)bedrijven uit verschillende branches. Zij kunnen je precies vertellen welke studie je moet volgen voor een bepaald beroep of hoe het is om na je studie binnen die branche aan het werk te gaan.

Wandel rustig rond op de beurs en praat met studenten van verschillende scholen en opleidingen, zij kunnen uit eigen ervaringen vertellen hoe de studie in elkaar steekt en je een eerlijk antwoord geven op al je vragen.

Ook voor praktische informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering en je ov-kaart kun je op de beurs terecht.

 

Klik hier voor meer informatiePoll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?