Zo word je een Klassewerkplek!

wanneer? 26 september 2023 09:30
waar? Online
kosten? Gratis

Ieder jaar gaat Klassewerkplek op zoek naar scholen in Nederland en Vlaanderen die de beste werkplek voor onderwijsprofessionals hebben. Dit is een onderzoek waarbij leerkrachten zelf oordelen over het werkgeluk op hun school met als doel om daarmee de beste werkplek voor onderwijsprofessionals te creëren en leerkrachten te behouden voor het onderwijs.

 

Klassewerkplek is ontstaan als antwoord op de hoge uitstroom van leerkrachten. De oprichter, Paul Baan stapte na een lange carrière als ondernemer/bestuurder in de IT-sector zelf ook over naar het onderwijs, als meester op een basisschool. Met die combinatie aan ervaringen besloot hij, een in de zakenwereld effectief instrument voor behoud van medewerkers om te buigen naar een methode die past binnen het onderwijs.

 

Paul Baan neemt je mee in het verhaal van Klassewerkplek, zijn eigen onderwijservaring en hoe je als schoolorganisatie kan deelnemen om dit felbegeerde predicaat te krijgen!

 

Voor wie

Deze kennissessie is geschikt voor schoolleiders, bestuurders en HR-adviseurs in het primair onderwijs.

 

Tijd

09.30 - 11.00 uur (graag 5 minuten van tevoren inloggen).

 

Wij verwelkomen u graag!

 

Klik hier voor meer info en aanmelden.Poll
Een vierdaagse schoolweek zou voor scholen mogelijk moeten zijn
Donateurs van Onderwijsland
Spotlight
Spotlight
Spotlight
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Advertentie
uw banner hier?