Masterclass: onverslaanbaar onderwijsteam

wanneer? 30 september 2022 10:00
waar? Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht
kosten? € 995,-

Wilt u inzicht in de geheimen die teams succesvol maken? Bekijk dan deze masterclass, want hier krijgt u als schoolleider in een dag inzicht in hoe de beste teams zijn gevormd en werken.

 

Wat doen de beste teams ter wereld?

Als u de vraag wordt gesteld welke sport het meest succesvolle team ter wereld beoefent denkt u waarschijnlijk aan sporten als voetbal, basketball, honkbal of misschien (ijs)hockey. Het zal u dan verbazen dat de All Blacks, het Nieuw-Zeelandse rugbyteam wordt beschouwd als meest succesvolle sportteam ter wereld. Over een periode van meer dan 100 jaar hebben zij een winstpercentage van 86%(!) en op de wereldranglijst zijn zij nooit lager gezakt dan de derde plaats.

 

Geluk? Toeval? Weinig concurrentie?

Geen van allen. De All Blacks bezitten een geheime succesformule waarmee zij de concurrentie voortdurend de baas zijn. En nu komt het… Dit geheim is ontrafeld en blijkt ook succesvol te zijn voor andere teams. En niet alleen in de sport. Ook binnen het onderwijs biedt deze bron van succes een bodem om een excellent team te creëren waarmee de school de komende periode boven het maaiveld uitsteekt. Iets waar Eric van ’t Zelfde ook graag meer over vertelt.

 

Wat leert u tijdens deze masterclass?

Tijdens de Masterclass ‘ONVERSLAANBAAR ONDERWIJSTEAM’ krijgt u inzicht in de geheimen die de All Blacks al decennia lang succesvol maken. Tevens leert u deze unieke formule te vertalen naar uw schoolorganisatie en kunt u samen met uw dreamteam bouwen aan een onverslaanbare school!

 

U wordt meegenomen in de wereld van de All Blacks en van Eric van ’t Zelfde die vertellen over de unieke formule van succesvolle teams. U leert welke invloed u heeft om het team zo goed mogelijk te laten functioneren op de best mogelijke prestaties te leveren. Ga mee en zet uw team op scherp!

 

Bekijk meer informatie over de Masterclass: onverslaanbaar onderwijsteam

 

 

Bron: Dyade Academy - partner Onderwijsland.comPoll
De werkdruk in het onderwijs is te groot
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?