Congres Samenwerkend leiderschap

wanneer? 3 april 2020 09:30
waar? NBC Nieuwegein
kosten?

Er komt veel op ons af. Om te beginnen de zorg om alle klassen elke dag van een leraar te voorzien. Tegelijk willen we het beste onderwijs voor al onze leerlingen. Op dit congres krijg je vaardigheden, technieken en modellen om daar aan (samen) te werken. Peter Dewitt werkt al enkele jaren samen met onderwijsonderzoeker prof. John Hattie. Dewitt focust zich op hoe je als schoolleider vanuit de onderzoeksbevindingen van prof. Hattie het onderwijs op je school kunt verbeteren. Hij kiest daarbij niet alleen de factoren die volgens Hattie’s onderzoek de meeste impact hebben op het leren van leerlingen. Hij focust op zes belangrijke factoren, die juist in combinatie met elkaar een groot effect hebben, en hoe je daar samen aan kunt werken. Deze licht hij uitgebreid toe op de eerste congresdag.

 

Samenwerken klinkt eenvoudig: je doet het toch gewoon met elkaar! Maar er komt zo veel meer bij kijken als je het echt samen wilt doen. Effectieve samenwerking draait om jouw keuzes, gedrag én de fundamentele overtuiging dat de mensen om je heen jou iets te leren hebben. Dat vraagt om samenwerkend leiderschap. DeWitt werkte dit uit in vaardigheden, technieken en modellen voor iedereen die leiding geeft aan verbeterprocessen.

 

Meer informatie en Aanmelden: https://www.aanmelder.nl/peterdewitt

 

 

Bron: Bazalt - partner Onderwijsland.comDonateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?