10e Nationaal Opleiding & Ontwikkeling Congres

wanneer? 9 juni 2016 09:00
waar? AMERSFOORT
kosten? € 599,-

Tijdens het 10e Nationaal Opleiding & Ontwikkeling congres leer je hoe je in jouw organisatie ‘leren op de werkvloer’ stimuleert en hoe je medewerkers kunt motiveren hun persoonlijke ontwikkeling in eigen handen te nemen.

Hoe zorg jij voor een optimale ontwikkeling van je werknemers? Hoe creëer je een optimale leercultuur, zorg je voor een betere kennisdeling op de werkvloer en hoe blijf je zelf op de hoogte over onderwerpen als talentmanagement, performance support en social learning?

 

Leren doe je tijdens je werk
Tijdens het 10e Nationaal Opleiding & Ontwikkeling congres leer je hoe je in jouw organisatie ‘leren op de werkvloer’ stimuleert en hoe je medewerkers kunt motiveren hun persoonlijke ontwikkeling in eigen handen te nemen. Onderzoek laat namelijk zien dat wij productiever zijn en beter presteren wanneer we ‘informeel leren’, dus:

  • leren van ervaringen uit de praktijk, door het ‘gewoon te doen’
  • de persoonlijke ontwikkeling in eigen handen nemen
  • wanneer wij kennis delen met collega’s

 

Leer van onze topsprekers
Ervaar zelf welke werkvormen het leren in de dagelijkse praktijk en het delen van kennis op de werkvloer kunnen stimuleren. Tijdens het congres stel je samen met dagvoorzitter Rogier Elshout jouw persoonlijke leerdoelen op. Deze leerdoelen zijn de rode draad van deze dag, waardoor je meer uit elke sessie haalt. 

Krijg vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de manier waarop een mens optimaal leert en wat het effect daarvan is. Mirjam Baars (Hoofd Opleiding & Ontwikkeling Tilburg University) laat je aan de hand van praktische voorbeelden zien hoe een optimaal leerklimaat cruciaal is om te ‘overleven’. Paul Smit (auteur en cabaretier) gaat op humoristische wijze in op het menselijk gedrag en de werking van ons brein tijdens het leren. 

 

Learning labs 
Tijdens de learning labs ga je zelf ervaren welke werkvormen het leren in de dagelijkse praktijk en het delen van kennis op de werkvloer kunnen stimuleren. Maar ook het meten van het effect van het opstellen van leerdoelen, ROI en geïntegreerde leertrajecten komen concreet aan bod.

 

Wat levert deze dag jou op?
In één dag ben je weer helemaal op de hoogte over de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wat ‘leren op de werkvloer’ biedt. Neem deze leerervaring mee en laat jouw organisatie zien wat wel en niet werkt.

 

Voor wie?
Sta jij ervoor open om niet alleen kennis te consumeren, maar om ook te gaan ‘doen’? Dan is deze dag zeker iets voor jou! HR managers / directeuren; medewerkers HR; opleidingsmanager; medewerker opleidingen; beleidsmedewerkers; en directieleden vanuit alle branches, maar ook teammanagers zijn dan ook van harte welkom. Kortom, deze dag is voor iedereen leren op de werkvloer wil stimuleren en die het beste wil halen uit zijn of haar organisatie, team of zichzelf!

Inschrijven of meer informatie?

http://oenocongressen.nl/

 Poll
Kinderen vanaf 12 jaar moeten gevaccineerd worden
Donateurs van Onderwijsland
Het Onderwijsland netwerk
Onderwijsland verbindt professionals en bestuurders uit de onderwijsbranche met elkaar. Word ook onderdeel van Onderwijsland!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?